Kezdőlap EGÉSZSÉG Ezzel a módszerrel 5 perc alatt megszabadulhatsz a lábfájástól!

Ezzel a módszerrel 5 perc alatt megszabadulhatsz a lábfájástól!

Az alábbi praktika sok embernek nagyon hasznos lesz majd, hiszen egyre többen küzdenek visszatérő, és erős lábfájással. A saroktól induló, és a térdig, vagy akár a combig is felsugárzó lábfájásnak számos oka lehet.

A pontos diagnózist mindenképp bízzuk szakemberre. Ha valaki térdfájdalommal küzd, reggel ébredés után masszírozza át óvatosan a problémás területet, mielőtt kibújna az ágyból. A masszázs javítja a vérkeringést, és sokkal hamarabb helyreáll a szervezetünk egészsége.

A következő lépés a lábujjak megmozgatása. Álljunk le az ágy mellé, és emeljük meg az összes lábujjunk, majd engedjük vissza. Ezt a mozdulatsort hússzor egymás után ismételjük meg.

Ennél a gyakorlatnál azt is megpróbálhatjuk, hogy a nagy-és a kis lábujjunk egyszerre emeljük, míg a többi lent marad a talajon, és fordítva.

Álljunk egyenesen, és helyezzük a testsúlyunk egyik lábunkról a másikra. Majd fordítva is végezzük el ezt a gyakorlatot. Tízszer ismételjük meg mindkét oldalunkra.

Bokafájdalom esetén fogjunk egy teniszlabdát, helyezzük a talpunk alá, lépjünk rá, és óvatosan görgessük. Mindkét lábunkkal 15 alkalommal ismételjük meg a gyakorlatot.

Nagyon hasznos lehet a lábunk egészsége szempontjából az, ha mezítláb járunk, de a tengeri sós lábfürdő is igen jó hatással lehet. Fogyasszunk magnéziumban gazdag élelmiszereket, és viseljünk mindig kényelmes cipőt.

loading...