Kezdőlap EGÉSZSÉG Az igazság a pajzsmiriggyel kapcsolatban, amit az orvos nem fog megosztani veled

Az igazság a pajzsmiriggyel kapcsolatban, amit az orvos nem fog megosztani veled

Az orvostudomány a tudományok egy nagyon nemes ága, amelynek célja az emberi szervezet egészségének fenntartása, betegségek kezelése és az ez irányú gyakorlatokkal kapcsolatos megfelelő tájékoztatás.

 

Sajnos nem minden orvos űzi ezt a szép szakmát hivatásszerűen. Természetesen mindannyian pénzből élünk és tisztelet a kivételeknek, de vannak olyanok közöttük, akik csak a pénzt igyekszenek kiszedni a páciens zsebéből és azt áttenni a maguk és a gyógyszergyárak zsebébe.

A valódi gyógyításra való törekvés már nem kifejezetten prioritás a nyugati orvoslásban.

A pajzsmirigy egy nagyon fontos mirigy a szervezetünkben, amely különféle hormonokat termel, és ezáltal részt vesz az anyagcsere folyamatok működésében és a szellemi fejlődésben is.

Az endokrinológusok nem fogják megosztani veled azt a fontos információt, hogy hogyan tartható egészségesen és kezelhető ez az értékes szervünk. Ellenben számos szintetikus gyógyszert javasolnak majd.

Íme, azon olajak listája, amelyek jó hatással vannak mind az egészséges, mind a beteg pajzsmirigyre:

Bazsalikom olaj

Szegfűszeg olaj

Citromfű olaj

Tömjén olaj

Mirhaolaj

Rozmaring olaj

Geránium olaj

Ezek az olajak felhasználhatóak a pajzsmirigy terápiájában. Mindössze annyit kell tenned, hogy a pajzsmirigy területére bemasszírozol a bőrödbe belőle egy adagot.


Semmilyen káros mellékhatása nincsen, éppen ellenkezőleg. Ha az olajakat nem csak a pajzsmirigy területén, hanem a test más pontjain is alkalmazod, illetve belsőleg is fogyasztod, akkor a pajzsmirigyre gyakorolt hatása fokozódni fog.

tudasfaja.com

loading...