Kezdőlap EGÉSZSÉG Így használd a mazsolát és 2 hét alatt méregtelenítheted a májad!

Így használd a mazsolát és 2 hét alatt méregtelenítheted a májad!

A májunk az egyik legfontosabb méregtelenítő szervünk, gondoskodik arról, hogy maradéktalanul megszabaduljunk a szervezetünkbe lerakódott méreganyagoktól.

Ha a májunk tele van méreganyagokkal, akkor előbb-utóbb számos betegség alakul ki szervezetünkben. Évente legalább egy-két alkalommal méregteleníteni kell a májunk.

Ha megszabadulunk a méreganyagoktól, sokkal jobb lesz a közérzetünk, a hangulatunk, energikusabbak leszünk, és a betegségek is el fognak kerülni.

Szerezzünk be 50 gramm biomazsolát, lehetőleg valami jobb minőségűt, és ne a legolcsóbbat válasszuk. Tegyük egy tálkába, áztassuk 10 percig forró vízben, majd öblítsük le hideg vízzel. Ezután tegyük egy 250 ml üveg csészébe a mazsolát, majd öntsük fel felforralt vízzel. Fedjük le a csészét, és hagyjuk állni reggelig.

Tegyük a csészét az ágy mellé, az éjjeliszekrényre. Reggel, amint felébredtünk, az első dolgunk az legyen, hogy leisszuk a vizet a mazsoláról. Tíz perc múlva pedig együnk meg egy teáskanál mazsolát.

Miután megittuk a mazsolás vizet, feküdjünk a hátunkra, és maradjunk így egy fél órán keresztül.

Ez idő alatt tehetünk a hasunk jobb oldalára, a máj környékére egy meleg vizes borogatást, vagy egy felmelegített sós zsákot.

Ezt a műveletet hetente maximum kétszer végezhetjük el, maximum két hétig, egy évben legtöbbször négyszer.

tudasfaja.com

loading...