Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy hónapon keresztül minden nap uborkát evett. Ez történt a szervezetével!

Egy hónapon keresztül minden nap uborkát evett. Ez történt a szervezetével!

Hirdetés

Számos tanulmány alapján kimutatták, hogy az uborka olyan tápanyagokban gazdag, hogy segítségével krónikus betegségekkel is felvehetjük a harcot.

 

Hirdetés

 

Méregteleníti a szervezetet, hidratálja a bőrt, javítja a bőr, és a haj egészségét. Annak érdekében, hogy egészségesek legyünk, mindössze annyit kell tenni, hogy rendszeresen fogyasztjuk a tápanyagokban gazdag zöldséget. Ha tehetjük, minden évben ültessünk a kertünkbe uborkát, így frissen élvezhetjük a vitaminokat, és tápanyagokat.

Ha egy hónapon keresztül napi rendszerességgel legalább 5-6 darab friss uborkát elfogyasztunk, a következő dolgokat tapasztalhatjuk!


Méregteleníti, és hidratálja a bőrt

Az uborka 95%-os víztartalommal rendelkezik, ezért helyreállítja a bőr állapotát, és megszabadít a felhalmozódott méreganyagoktól is. Nem csak a bőrünk, és hajunk lesz sokkal egészségesebb tőle, de az általános egészségügyi állapotunkat is javítja.

Rossz lehelet ellen

Erős antibakteriális hatással rendelkezik, így könnyen elpusztítja a szájüregben levő baktériumokat. Napközben rágjunk el egy-egy karika uborkát, és tartsuk fél percig a szánkban. Így könnyen megszabadulhatunk a kellemetlen szájszagtól.


Serkenti az emésztést, és a zsírégetést

Magas rost-és víztartalma miatt az uborka beindítja az emésztést, és ezáltal a méregtelenítés folyamatát is. Hatására sokkal karcsúbbak, és egészségesebbek leszünk.

Hirdetés