Kezdőlap EGÉSZSÉG A svédek titka a leszokásban: egyedi módszer az egész világon, ami millióknak...

A svédek titka a leszokásban: egyedi módszer az egész világon, ami millióknak segített!

A függőségek nagyban befolyásolják és irányítják az ember életét. Nagyon nagy akaraterő, és elhatározás kell ahhoz, hogy le tudjunk szokni róluk! Szabaduljunk meg a káros szokásainktól, és irányítsuk mi magunk az életünk!

Számtalan csodamódszert találtak ki már a világon annak érdekében, hogy le lehessen szokni a dohányzásról. Aki próbált már leszokni, tudja, hogy nem egy könnyű dolog.

A svédek a világon egyedülálló módszert fejlesztettek ki, mely segítségével számos ember élete változhatna meg. Egy felmérés szerint az európai országok közül Bulgária 36%-al a listavezető a napi rendszerességgel dohányzók között, majd őt követi Görögország (35%), Franciaország (33%), Spanyolország (26%), Magyarország (25%), Olaszország (24%), Németország (23%), és a sor legvégén Svédország áll (5%-al).

Hogy miben áll a svédek titka arra bizony az egész világ kíváncsi, leginkább persze azok, akik le szeretnének szokni a dohányzásról. A klasszikus dohányt, ami a cigarettákban van, lecserélték egy “snus” nevű keverékre, ami egy nikotin származék, és egy dohány keverékből áll, de kevésbé sem olyan káros, mint a megszokott cigaretta.

A snus, vagy snüssz egy nedves gőzzel szárított nedves por alakú dohánytermék, és még az 1800-as években feltalálták. A termék kifejlesztésével az volt a svédek célja, hogy a dohányzás ne járjon füsttel, és ne legyen büdös.

A dohány kis teafilterhez hasonló tasakokban van csomagolva, és a felső fogínyhez kell szorítani, ahonnan a nyálkahártyán keresztül felszívódik a nikotin. Svédországban mindenütt legális ez a fajta dohány, de az ország határain kívül mégsem akarják legálisan elfogadni létezését.

Ez a keverék segít a svédeknek, hogy leszokjanak a dohányzásról, ezért van, hogy 5%-al “kullognak” a lista végén.

tudasfaja.com

loading...