Kezdőlap EGÉSZSÉG 25 nap alatt 11 kilóval lett kevesebb és elmúlt a cukorbetegsége ennek...

25 nap alatt 11 kilóval lett kevesebb és elmúlt a cukorbetegsége ennek az italnak köszönhetően!

Hirdetés

A fiatal férfinek már 4 évvel korábban megmondták az orvosai, hogy a cukorbetegsége és a magas vérnyomása, valamint a koleszterin szintje nem vezet majd jóra, ha nem változtat valamit az életén.

 

Hirdetés

Gyógyszeres kezelést írtak elő neki, de mivel azon nem voltak hatásosak, a túlsúlyos férfi keresgélni kezdett az alternatív gyógymódok között, hátha talál valamit, ami segít végre megváltoztatni az életét. Nagyon nehéz volt számára új életmódra váltani, de kitartása segítette őt ebben. Vércukorszintjével csoda történt, elmúlt ugyanis, a vérnyomása normalizálódott és hihetetlen idő alatt nagy mennyiségű plusz súlytól szabadult meg.

25 nap elteltével majdnem 11 kilót fogyott, amiben a nyers koszt segítette. Négy hónapig folytatta ezt az életmódot, amelynek révén a vérnyomása 120/70, a triglicerid szintje 1,4 lett, és 20 kg-tól szabadult meg.

Íme az ital, ami mindebben segített neki!

Hozzávalók:

  • egy marok kelkáposzta
  • 5 kivi
  • 2 banán
  • 2 alma
  • fél liter víz

Elkészítés:

Minden hozzávalót turmixoljunk össze.

Használata:

Reggelire fogyasszunk el egy fél liter levet, a megmaradt mennyiséget pedig a nap folyamán kortyolgatva. Ha éhesek vagyunk együnk nyers gyümölcsöt, zöldséget és B-vitaminban gazdag tonhalat.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...