Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Így fogyott le éhezés és diéta nélkül a súlya felére ez a...

Így fogyott le éhezés és diéta nélkül a súlya felére ez a 63 éves nő! Eszméletlen!

Hirdetés

Diane Naylor egy igazán inspiráló nő, aki eldöntötte, hogy lefogy, miután egy krimi sorozat egyik dialógusa megérintette őt. Némi időbe telt ugyan, de képes volt leadni a testsúlyának több, mint a felét.

Amikor Diane új helyre költözött, semmi kedve nem volt elhagyni a házat. Több, mint 180 kg-t nyomott és elvesztette minden akaraterejét a mozgás, az új élmények és a házon kívüli tevékenységek iránt.

Hirdetés

“Szörnyen éreztem magam és depresszióssá váltam a súlyom miatt. Egyáltalán nem voltam aktív és nem is voltam képes azokat a dolgokat csinálni, amiket szerettem volna.” – mondta Diane.

Több diétás programot is kipróbált már, de semelyik nem vált be. Aztán egy nap, az egyik kedvenc sorozatában egy egyszerű dialógus ragadta meg a figyelmét.

“Az egyik orvos szakértő arról beszélt a főszereplőnek, hogy követnie kell az álmait.” – emlékszik vissza Diane.

“A tetemekre mutatott és azt mondta, ‘Ezeknek az embereknek mind voltak álmaik, de az idejük lejárt, szóval te ne hagyd, hogy ez történjen veled.’. Olyan volt, mintha egy izzó villant volna fel. Nekem is sok álmom volt és el akartam érni őket.”

Diane a rákövetkező napon elkezdett edzeni és a kitartása segítségével sikerült leadnia 102 kg-t – az akkori testsúlyának több, mint a felét.

Tippjeit a világgal is megosztotta:

1# NE halogass tovább!

“Ha le akarsz fogyni, azt most kell elkezdened. Fiatalabb már nem leszel és minél fiatalabb vagy, annál könnyebben fog menni. Én 59 évesen láttam hozzá.”

2# Kerüld a diétákat!

Diane azt állítja, neki soha nem segítettek és mindig visszaszedte azt a súlyt, amit leadott.

“Rá kell jönnöd, hogy mi válik be neked a legjobban és ahhoz tartani magad. Legyen egy személyre szabott terved.”

3# Soha ne add fell!

A fogyás egy hosszú út és nagyon nehéz. Sokan hajlamosak feladni még az elején, mert nem látnak azonnali eredményt.

“Lehet, hogy 6-8 hétbe is beletelik, hogy a mérleg nyelve megmozduljon, de addig is folyamatosan csökkennek a centik.”

4# Találj közösséget!

Diane 23 kg-t egyedül adott le, de azután csatlakozott egy csoporthoz, amelynek tagjai a rendszeres találkozók alkalmával mindig megerősítették és bátorították egymást.

“Szükség van a hasonló helyzetben lévők támogatására. Ha nincs a közeledben ilyen csoport, alapíts te egyet!”

5# Ne nassolj!

“A cukorka, a popcorn és a jégkrém mindig is nagy csábítás volt számomra. Az egészséges életmód egy mindennapos, határozott döntés eredménye.”

6# Próbálj ki új ételeket!

“Megtanultam hogyan lehet finoman készíteni a halat. Vettem egy air fryer olaj nélküli fritőzt, amiben zsiradék nélkül tudok sütni. Kifizetődő volt és az étel is finom, ami benn készül.”

7# A kis változtatások is számítanak!

Diane esetében ilyen volt például a reggeli séta és a rendszeres mozgás. Nap közben is igyekezett aktív maradni és mindig csinálni valamit.

„A kis változtatások kövezik ki az utat a nagyobbak felé.”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...