Kezdőlap EGÉSZSÉG Gargarizálj minden reggel ezzel az olajjal és mindenki kíváncsi lesz a titkodra!

Gargarizálj minden reggel ezzel az olajjal és mindenki kíváncsi lesz a titkodra!

Ez a világ egyik legegészségesebb tevékenysége. Ráadásul nagyon egyszerű is alkalmazni. Mutatjuk, hogy mit kell tenned egészséged megőrzése érdekében!

 

Az ayurvédikus orvoslás szerint az olajrágás segítségével számos betegségtől szabadulhatunk meg. Nem kell mást tenni, mint reggel éhgyomorra egy kanál növényi (lehetőleg kókusz, olíva, vagy szezámolajat) bevenni a szánkba, és ezt 15-20 percen keresztül rágni. Soha ne nyeljük le! Köpjük ki!

1.Fehéríti a fogakat

-az olaj antibiotikus, fogfehérítő, és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Ragyogóvá varázsolja a fogainkat. Két hét rendszeres alkalmazás után látni fogjuk a különbséget.

2.Sokkal energikusabbak leszünk

-segítségével megszabadulhatunk a méreganyagoktól, így sokkal energikusabbak leszünk. Erősíti az immunrendszert, és megszabadít a stressztől is.

 


3.Méregteleníti a szervezetet

-az éjszaka folyamán nagyon sok méreganyag gyűl össze a szájüregünkben, így a napot, ha elkezdjük alkalmazni ezt a módszert, kezdjük akkor megszabadulhatunk a toxinoktól, baktériumoktól.

4.Csökkenti a fejfájást

– hatására megszabadulhatunk a migréntől, a krónikus fejfájástól, és az állandó stressztől is

5.Gondoskodik a szájhigiéniáról
-megszabadít a rossz lehelettől, a szájüregben felhalmozódott méreganyagoktól, baktériumoktól. Segítségével csökkenthetjük a fogszuvasodás, és fogínygyulladás esélyének kialakulását.

Szerző: tudasfaja.com

loading...