Kezdőlap EGÉSZSÉG Filléres megoldások, amik eltüntetik a szemölcsöket

Filléres megoldások, amik eltüntetik a szemölcsöket

Hirdetés

Saját tapasztalatból mondhatom, hogy a szemölcstől márpedig maradéktalanul meg lehet szabadulni. Sokáig volt a bal kezem mutatóujján egy szemölcs, innen tanultam meg, hogy melyik a bal kezem. Utána egy ideig vérrehulló fecskefű nedvével kenegettem, és szinte pillanatok alatt esett le magától.

 

Hirdetés

 

Léteznek igen hatékony természetes megoldások szemölcs ellen, érdemes kipróbálni őket!

1.Vérrehulló fecskefű

Ezt a közismert gyógy-és gyógynövényt (Chelidonium majus) szinte egész évben be tudod szerezni. A szárából vagy leveléből kifolyó sárga levet csepegtesd a szemölcsre egészen addig, amíg meg nem szabadulsz a problémától.

2.Almabor, citrom

Almaborba áztass citrom karikákat, hagy állni két hétig, majd dörzsöld be vele alaposan a szemölcsöt.

3.Halolaj
A halolajból származó A-vitamin kapszula is nagyon jó szemölcs ellen. Vágd meg kissé a kapszulát, és nyomd a tartalmát a szemölcsre, és óvatosan dörzsöld bele. Addig ismételd meg a műveletet, míg elmúlik a szemölcs. Számíts arra, hogy a régebbi szemölcsöknek több idő kell, míg elmúlnak, lehet egy hónapig is elhúzódhat az idő.

4.Sebtapasz

Tegyél a szemölcsre egy sebtapaszt, nagyon szorosan tapaszd rá, és állandóan tartsd ott egy hétig, csak fürdéskor cseréld le. Legalább három hét kell, míg a szemölcs elhal.

5.C-vitamin

Zúzz porrá néhány C-vitamin tablettát, keverd el egy kevés vízzel, és a pépes masszával kend be a szemölcsöt, és kösd le. Az erősen savas aszkorbinsav elpusztítja a szemölcsöt okozó vírust.

6.Grapefruitmag olajA grapefruitmag olaj nagyon erős baktériumölő hatással rendelkezik. Reggelente ecseteld be vele a szemölcsöt, majd éjszakár tegyél rá egy sebtapaszt, amelyet előzőleg itass át az olajjal.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés