Kezdőlap EGÉSZSÉG Ezek a növények megszabadítanak a negatív energiáktól, és bőséget vonzanak az életedbe!

Ezek a növények megszabadítanak a negatív energiáktól, és bőséget vonzanak az életedbe!

Hirdetés

Amióta a világ, világ az emberiség szimbiózisban él a növényvilággal. Nem csak életterünket díszítjük velük, hanem egészségünk szempontjából is felhasználjuk a különböző gyógy-és fűszernövényeket.

Nézzük, melyek azok a növények, amiket érdemes bevinnünk az otthonunkban, hiszen megszabadítanak a negatív energiáktól.

Hirdetés

Lestyán, eltávolítja a gonoszt

Igen erős hatással van a negatív energiák ellen, az idősek szerint, ha meg szeretnénk szabadulni az ártó szellemektől, és a gonosztól, akasszunk az otthonunkba 3-4 lestyán szárat. Pünkösdkor van a legnagyobb ereje, ilyenkor körbe kell díszíteni vele az ablakokat, és az ajtókat. A maximális védelem érdekében a szentképekre pedig készítsünk lestyánból koszorút. Meddőség ellen a nők a derekukra lestyán koszorút kell kössenek. Ha a lestyánlevélbe mustármagot kötünk, akkor megelőzhetjük a baleseteket.

Fehérüröm a démonok ellen

Az üröm távol tartja a betegségeket, az ártó szellemeket. Ha lelki megtisztulásra vágyunk, akkor a bazsalikomot kell előnyben részesítenünk, hiszen nagyon erős hatással rendelkezik. A tejoltó galajt tegyük a párnánk, vagy a matracunk alá, hogy feloldja az átkot, vagy a rontást. Az orbáncfű teaként igen erős nyugtató hatással rendelkezik, de, ha egy-két csokorral tartunk belőle a házban, akkor messzire űzi a negatív energiákat.

Mák, a lelki kiegyensúlyozottságért

A levendula a szerelmi, és a házassági problémákra ajánlott. A szantálfaoljat meditációhoz ajánlott használni, segít megszabadítani a negatív gondolatoktól, kiegyensúlyozottá tesz. Az angyalgyökér távol tartja az ártó szellemeket, a mák pedig szinte minden negatív erőt képes semlegesíteni, pozitív energiával tölt fel, távol tartja a balszerencsét.

tudasfaja.com

Hirdetés