Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Ez a lány kevesebb, mint 1 év alatt leadta a testsúlya felét!

Ez a lány kevesebb, mint 1 év alatt leadta a testsúlya felét!

MEGOSZTÁS

Az elhízást a zsírszövet túlzott felhalmozódása okozza a szervezetben, amely nem csak esztétikailag hátrányos, hanem az egészséget is negatívan befolyásolja. Minél több az extra kiló, annál nehezebb a fogyás és óriási eltökéltséget igényel. Egy ausztrál lánynak azonban összesen 11 hónap alatt mégis sikerült leadnia testsúlyának felét.

17 éves Josephine súlyosan el volt hízva, 122 kilogrammot nyomott, amit természetesen nem akart elfogadni. A nem megfelelő étrend és a mozgásszegény életmód bőségesen megtette hatását. Bár a családja megértően bánt veled, Josephine nagyon boldogtalan volt.

Mi késztette Josephine-t a változásra?

A kortársai állandó zaklatását nem állhatta tovább és mivel nem vehetett részt mindabban, amivel a vele egykorú lányok töltötték az idejüket, mélységes depresszióba zuhant. Ez a lelkiállapot adta meg a kellő löketet ahhoz, hogy komoly elhatározást tegyen.

A cukrot és a finomított szénhidrátokat kivonta az étrendjéből. Kiterjedt kutatást végzett a témában, melynek során a súlycsökkentés leghatékonyabb módszereivel ismerkedett meg. Rájött arra is, hogy a cukor komoly függőséget okoz, amelyet nagyon nehéz legyőzni, de ha sikerül számos krónikus betegséget is megelőzhet vele.

Élete legjobb döntése

A legbátrabb döntést hozta meg eddigi életében és olyan kitartással vitte véghez tervét, hogy sikerült 122 kg-ról 60,7 kg-ra fogynia. Sokak számára inspiráció a története. Továbbra is tartja magát az új életmódjához és soha nem térne vissza ahhoz, ami egykor depresszióba sodorta őt.


Üzenet csupán ennyi: bátorsággal és kitartással bármit el lehet érni az életben!


Josephine tippjei a fogyáshoz

Alapvetően mindegy fogyási program változatos és egészséges étrendet, amellett pedig rendszeres testmozgást ír elő, a következőkre pedig különös figyelmet kell fordítani:

Használj jó zsírokat (olívaolaj, kókuszolaj, hidegen sajtolt olajak, állati zsiradék a sütéshez)

Ne fogyassz többé üdítőket, cukros italokat, gyümölcsleveket

Kerüld a tejtermékeket és a finomított szénhidrátokat, (tészták, pékáruk, stb.) krumplit, rizst

Felejtsd el a cukros édességeket

Ne fogyassz alkoholt (max. ritkán, alkalmakkor)

Fókuszban legyenek a sovány húsok és halak

Étkezés előtt igyál vizet, hogy jobban telítődj

Kisebb adag ételeket fogyassz

Szánj kellő időt az étkezésre, jól rágd meg a falatot

tudasfaja.com

loading...