Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Egy kapcsolatnak 7 szakasz van. Ha tudnánk erről, 80%-kal kevesebb válás és...

Egy kapcsolatnak 7 szakasz van. Ha tudnánk erről, 80%-kal kevesebb válás és szakítás lenne!

Hirdetés

Ha hajlamos vagy arra, hogy azt hidd egy párkapcsolat mindig csak a szerelemről szól, akkor jobb, ha szingliként éled az életed. Sajnos vannak olyanok, akik a szerelem elmúlása után rögtön másik kapcsolatba menekülnek. Nekik a rossz hír: a szerelem nem tart örökké!

Egy kapcsolat (legalább) 7 szakaszból áll, igyekezz mindeniket teljes szívvel megélni!

Hirdetés

1.Kezdetek

Ez egy varázslatos időszak, amikor úgy érezzük, hogy semmi baj nem történhet az életünkben. Nagyon nagy hangsúly tevődik az érzelmi életünkre, leginkább csak ez foglalkoztat. Nem ismerünk lehetetlent, éppen ezért számos új út és lehetőség nyílik meg az életünkben. Ez az időszak nagyon gyorsan elrepül, kb. csak 6 hónapig tart.

2.Transz állapot

Mintha egy rózsaszín köd szállna ránk, amely elrejti a valóságot előlünk. Tiszta cukormáz az életünk. Ha a párunk olyan dolgot tesz, amit soha életünkben nem szerettünk, most nem fog zavarni, és imádni fogjuk. Ebben az időszakban az öröklődött rossz szokások is előtérbe törhetnek, de nem tulajdonítunk nekik nagyobb jelentőséget.

3.Álom fázis

Még mindig nem egészen vagyunk önmagunk, ilyenkor szokták azt mondani a barátaink, hogy teljesen megváltoztunk. Ha nem próbáljuk kiegyensúlyozottá tenni a partnerünkre, és a barátainkra szánt időt, akkor könnyen elveszíthetjük barátainkat. Annyira másképp szemléljük az életet, hogy a figyelmeztetések ellenére is kifordulunk önmagunkból. Hajlamosak vagyunk átvenni partnerünk szokásait.

4.Ébredés az álomból

Kezdenek megjelenni a kisebb konfliktusok, oszladozik a rózsaszín köd. Képesek vagyunk arra, hogy a néző szemével szemléljük az életünk történéseit, ilyenkor már nem túl ritkát a nézeteltérések sem. Nagyon fontos, hogy ebben a szakaszban tisztázzuk az igényeinket, elvárásainkat, ismerjük meg jobban egymást, és legyünk hajlandóak a kompromisszumra.

5.Szeretet

Ha a negyedik szakaszon túljutottunk, akkor egy csendesebb időszak vár ránk, hiszen már tisztában vagyunk vele, hogy miért is vagyunk egymás mellett, mit akarunk egymástól, és mire számíthatunk. Mindenki végre önmaga lehet, és mindent megtehet a párkapcsolat működése érdekében.

6.Együttműködés

Ha igazán fontosak vagyunk egymásnak, akkor az együttműködés elengedhetetlen. Eddigre már nagyon jól megismertük egymás gyengeségeit, és erősségeit, így támogatást tudunk nyújtani bármilyen helyzetben. Ha együtt tudunk működni, kiegészítjük egymást, és kapcsolatunk minden bizonnyal örökké fog tartani.

7.Harmónia

Vége a harcok, játszmák, konfliktusok időszakának. Megdolgoztunk azért, hogy egy jól kiérdemelt harmonikus kapcsolatban élhessünk életünk végéig. Ha az eddig szakaszok akadályait sikeresen vettük, akkor egy érzelmileg, és tapasztalatokban nagyon gazdag kapcsolatban élhetünk.

tudasfaja.com

Hirdetés