Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 3 férfi csillagjegy, akik az elején a szépet mutatják, majd később pokollá...

3 férfi csillagjegy, akik az elején a szépet mutatják, majd később pokollá válik mellettük az életed! Kerüld őket!

Minden kapcsolat elején a boldog pillanatok, és rózsaszín ködbe burkolt események dominálnak, azonban az idő múlásával a helyzet megváltozik. Ilyenkor mutatja ki az ember a foga fehérjét, és rájövünk, hogy már nem is azzal élünk kapcsolatban, akibe beleszerettünk.

Skorpió

Első pillanatra levesz a lábadról, hiszen nagyon elragadó személyiség. Nagyon romantikus, de miután sikerült meghódítania, már lelkesedése, és kedvessége is alább hagy.

Ahogy telnek az évek egyre durvább lesz, nem fizikai, hanem verbális erőszakot alkalmaz, mely sokszor szinte olyan bántó tud lenni, mint a fizikai. Rááll a gyengeségeidre, sérteget, és gúnyolódik. Ki szeretne egy ilyen férfival élni?

Hosszútávon nagyon mérgező tud lenni. Ha ellentmondasz neki, vagy felsorolod sérelmeidet, akkor bizony még bosszúálló is lesz.


Kos

Nem könnyű vele egy fedél alatt élni, mert egy egyáltalán nem tart tiszteletben, és ezt ki is mutatja. Rendszeresen kihasznál, és egyáltalán nem esik nehezére úgy bánni veled, mintha a rabszolgája, vagy a takarítónője lennél.

Azonkívül, hogy kihasznál, sokszor még durva szavakat is vág a fejedhez. Egy párkapcsolatban, és főleg egy házasságban az lenne a normális, ha a felek egyenlőek lennének, és nem egymás alárendeltjei. Gondold jól meg, mielőtt egy Kossal kötnéd össze az életed.


Halak

Első látásra egy romantikus kezesbáránynak tűnik, azonban, ha már hosszabb időt töltötök együtt nagyon paranoiás lesz.

Állandóan üldöz féltékenységével, és soha nem bízik meg benned. Lassan arról is be kell számolj neki, hogy mikor mész az illemhelyre.

Ellenőrizget, és birtokol, és ráadásul minden kívánságát kell teljesítsd.

tudasfaja.com

loading...