Kezdőlap EZOTÉRIA 3 csillagjegy, akiknek év végéig romokba dől az élete

3 csillagjegy, akiknek év végéig romokba dől az élete

Ha az alábbi 3 csillagjegyhez tartozol, a hónap végéig váratlan dolgok történhetnek a szerelmi életedben. Légy kitartó, nem kell az első negatív jelnél kétségbeesni, őrizd meg a méltóságod!

 

Ha nincs más megoldás, és mégis szakításra kerül a dolog, akkor fogadd el, és lépj tovább!

Bika

Kellemetlen meglepetésben lesz részed a hónap végén, a sors egy igen kellemetlen találkozásban részesít. Le fogod leplezni életed szerelmét, és a titkos partnerét.

Hiába próbálsz szakítani a pároddal, ő mindenképp ragaszkodik hozzád, nem is hozzád, hanem inkább a pénzedhez. Ezért pedig mindent megtenne, hogy jóvátegye a kapcsolatotokat.


Oroszlán

Szép, és intelligens vagy, azonban a háztartási tudományod nincs a legmagasabb szinten. A hónap vége felé a párod egyre többet kötekedik veled, kifogásolja, hogy nem főzöl rendszeresen.

Azonban a vita nem feltétlenül emiatt fog kiborulni, hanem inkább a szerelmes üzenetek miatt, amit a telefonjában találsz. Kiderül, hogy valóban már egy ideje kapcsolata van valakivel, az ok pedig egyszerű, azért, mert ő jobban főz, mint te.

Nyilas
Egy ideje már úgy érzed, hogy a partnered nagyon távolságtartó, és nem tudod, hogy mi lehet ennek az oka. A hónap végéig választ fogsz kapni a felmerülő kérdéseidre, többé nem kell kétségek között élned.

Az is lehetséges, hogy egy harmadik fél furakodik be a kapcsolatotokba, légy figyelmes. Beszéljétek meg a dolgokat felnőtt módra, de minden bizonnyal ennek a kapcsolatnak már nem lesz nagy jövője, ezért jobb, ha szétváltok.

tudasfaja.com

loading...