Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy ezüst ékszert merített bele a folyadékba! Ami utána történt, teljesen ledöbbent!

Egy ezüst ékszert merített bele a folyadékba! Ami utána történt, teljesen ledöbbent!

Napjainkban igencsak közkedvelt az éhgyomorra való vízivás. Reggel ébredés után igyunk egy csésze szobahőmérsékletű vizet, és látni fogjuk, hogy számos pozitív hatással rendelkezik. Az alábbiakban egy érdekes trükköt mutatunk meg, azzal a vízzel kell végezni, melyet reggel ébredés után megiszunk.

Így lesz az egyszerű vízből egy valóságos elixír, melynek fiatalító hatása lesz, megvéd számos betegségtől, a negatív hatásoktól, és olyan komolya betegségeket is elkerülhetünk a segítségével, mint például a cukorbetegség, a vesekő, a migrén, vagy a magas vérnyomás.

Az eljárás nagyon egyszerű! Este készítsünk ki egy fél liter vizet, vagy egy tiszta üvegbe, vagy egy nagyobb csészébe. Tegyünk bele egy ezüstpénzt, ha van otthon.

Ha meg nincs, akkor jó lesz egy előzőleg megtisztított kisebb ezüst medál is. Néhány bazsalikomlevelet is tegyünk az ezüst mellé a vízbe. Fedjük le, és hagyjuk így állni reggelig. Másnap, mikor felébredtünk, szűrjük le a levet, és fogmosás előtt igyuk meg az egészet, kis kortyokban.

Miután megittuk a megszokott módon folytathatjuk a napot, és élvezzük a pozitív rezgésekkel feltöltött víz hatását. Ha egyszerre nem tudjuk ezt a mennyiséget meginni, akkor kezdjük egy kisebb pohárral, és fokozatosan emeljük a mennyiséget.

Sokkal energikusabbak leszünk, a dolgaink is jobban fognak menni, tele leszünk sikeres pillanatokkal, és még a megszokott fejfájás is el fog kerülni. Ezekért a dolgokért érdemes kipróbálni!

Forrás

loading...