Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI A férj észrevette, hogy felesége furán viselkedik, mintha megcsalná őt. Az oka...

A férj észrevette, hogy felesége furán viselkedik, mintha megcsalná őt. Az oka egészen megdöbbentő!

Minden házasságban természetesen vannak hullámvölgyek, de, ha két ember szereti, és tiszteli egymást, akkor minden megoldható. De mi van akkor, ha az egyik fél másra vágyik?

Mit tegyen az, aki nem elégedett a kapcsolatában, aki nem boldog, aki más ember közelségére vágyik?

Ezek olyan kérdések, melyekre nincs válasz, és nincs recept. Mindenki a saját józan esze szerint kell cselekedjen, feltéve, hogy ilyenkor létezik még józan ész.

Egy látszólag tökéletes házasságban élő férfi megtudta, hogy a felesége megcsalja. Nézd meg, mit tett!

Kívülről úgy tűnt, hogy a világ legtökéletesebb kapcsolata az övék. Azonban soha ne ítélkezzünk elsőre, hiszen nem tudhatjuk, kinek mi az élete története.

A feleség egy idő után kezdett gyanúsan viselkedni, túl sokat telefonálgatott valakivel, akitől látszólag nagyon boldog, és mosolygós volt. Ő mindig azt mondta, hogy az anyjával beszélt.

Azt is mondta, hogy lemegy a boltba kenyérét, és tejért, de ezek a bevásárlások mindig órákig tartottak.

Azt mondta férjének, hogy azért ér ilyen későn haza, mert nagyon sok munkája van, de kollégái azt mondták, hogy már rég elment a munkahelyéről.

Nem kellett követni, és nyomozni utána különösebben, egy idő után nyilvánvalóvá vált, hogy valami nincs rendben ebben a kapcsolatban.

Elérkezett a nő születésnapja, a férj reménykedett, hogy végre mindent meg tudnak beszélni, és egy jót ünnepelnek. A feleség azonban azt mondta, hogy ő otthon szeretne maradni, nem akar ünnepelni, nyugodtan menjen el a férj kikapcsolódni a barátaival.

A férj belenyugodott, nem volt mit tennie, azonban egy üveg pezsgőt is talált a szekrényben. A férj gondolta, hogy meglepi a feleségét, és titokban egy bulit szervez neki. Úgy tervezte, hogy oda hívja a barátaikat, és otthon ünnepelnek egy nagyot.

Megérkeztek a családtagok, és a barátok, és mindenki készen állt, hogy felköszöntse az ünnepeltet. A férj azt mondta a feleségének, hogy elmegy a barátaival egyet kirúg a hámból, közben pedig csendben belopózott az ünneplő csapattal a hátsó ajtón.

Amikor benyitottak, és egyszerre kiáltották, hogy boldog születésnapot, a legnagyobb meglepetésükre a feleség az ágyban feküdt a szeretőjével.

“Boldog születésnapot, kedves felségem”-mondta a férj.

loading...