Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ezt a krémet használtam, reggelre eltűntek a ráncaim és a sötét karikáim!

Ezt a krémet használtam, reggelre eltűntek a ráncaim és a sötét karikáim!

Hirdetés

Ha te is gyönyörű arcbőrről álmodozol, nem kell mást tenned, mind kipróbáld az alábbi természetes módszerek valamelyikét. Imádom a természetes kencéket, hiszen sokkal olcsóbban előállíthatóak, mint a bolti pakolások, és tudom, hogy milyen összetevőket tartalmaznak, hiszen én magam készítem.

 

Hirdetés

 

A bolti kencék olyan vegyi anyagokat tartalmaznak, hogy lassan már egyikőjüket sem merném felkenni az arcomra. Készítsd el inkább valamelyik természetes pakolást, én az elsőre esküszöm inkább, de a második is nagyon szimpatikus.1.

Hozzávalók:

  • 1 burgonya
  • 1 fél citrom leve

Elkészítés:

a nyer burgonyát tegyük turmixgépbe, majd adjuk hozzá a citromlevet is. A keletkezett pépes masszával kenjük be az arcbőrünk, hagyjuk rajta állni 20 percig, majd mossuk le langyos vízzel.2.

Hozzávalók:

  • egy fél uborka
  • egy burgonyaAlkalmazás:

a hozzávaló zöldségeket hámozzuk meg, majd turmixoljuk össze. A keletkezett masszát körkörös mozdulatokkal vigyük fel az arcunkra, majd hagyjuk állni 25 percen keresztül. Ezután mossuk le bő vízzel.
Ezeket a pakolásokat esténként alkalmazzuk, így reggelig ideje lesz a bőrünknek, hogy beépítse, és hasznosítsa a kapott tápanyagokat.

Hirdetés