Kezdőlap EGÉSZSÉG Tibeti szerzetesek titka: a szuperkeverék, ami távol tartja az orvosokat

Tibeti szerzetesek titka: a szuperkeverék, ami távol tartja az orvosokat

Tibet az a hely, ahol az ott élők képesek meggyógyítani önmagukat, fontos számukra a természetgyógyászat, hisznek a természet és az univerzum erejében, és ami a legfontosabb: boldogok, egészségesek és hosszú életnek örvendenek!

A tibetiek nemcsak a hosszú élet titkát fejtették meg, hanem az egészségét is. Az alábbi, több, mint 2000 éves recept a tibetiek igazi titka, ami megmagyarázza hosszú életük és kiváló egészségük okát.

Ezt a természetes orvosságot a buddhista kolostorok rendszeresen ajánlják az oda látogatóknak. A recept már több, mint 2000 éves múltra tekint vissza, a 100 év feletti idősek napi elixírjeként szolgált. A magas koleszterinszint ennek fogyasztásával a múlté lehet, a kálcium lerakódásoknak vége, így az erek számára is biztos a hosszú és egészséges élet.

Amellett, hogy hatékonyan tisztítja a vért és az artériákat, a régi tibeti gyógyszer javítja a vérképet, megakadályozzák a szívmegállást, a stroke-ot és a szívkoszorúerek működését.Rendszeres fogyasztásával elérhető a teljes test élénkítése.

Elkészítés:

300 gramm fokhagymát 1 kg citromhéjjal finomra kell őrölni, és 1,5 liter forrásban lévő vízbe kell tenni. 15 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni és helyezzük egy tiszta, steril, zárható edénybe.

3 ital, ami felébreszti az ellustult anyagcserét és segít fogyni, méregteleníteni

Fogyasztás:

20 napon át 0,5 dl-t fogyasszunk minden reggel, majd tartsunk 10 nap szünetet. Ezt a folyamatot egészen addig folytassuk, amíg nem javul az egészségünk.

Fontos!

Szigorúan tartsuk be az előírt adagot, és a 10 napos szünetet! Ha javulást észleltünk az egészségünkben, elegendő évente 1 vagy 2 kezelést csinálni, amely 25 napig tartson, és 6 hónap szünet legyen a két időszak között, mivel ezek már csak tisztítókúraként működnek.

Szerző: tudasfaja.com

loading...