Kezdőlap EGÉSZSÉG Tégy banánhéjat a homlokodra és csodálatos dologban lesz részed!

Tégy banánhéjat a homlokodra és csodálatos dologban lesz részed!

Hirdetés

Napjainkban egyre több ember küzd migrénes fejfájással. Az erős, gyötrő fejfájás sokszor hányinger, és látásproblémákkal is társul. Az egész napunkat meg tudja keseríteni, sőt annyira kibírhatatlan lehet, hogy a munkánkban is akadályozhat.

Szabaduljunk meg a migréntől természetes módon, tegyünk ellene, mielőtt még az egész életünket megkeseríti. Lüktető fájdalom, hányinger, fényérzékenység, nyakfeszülés, szédülés-ezek mind a migrénes fejfájás tünetei lehetnek. Ha meg szeretnénk szabadulni a kínzó problémától, próbáljuk ki az alábbi természetes módszer valamelyikét.

Hirdetés

Levendulaolaj

-forraljunk fel egy csésze vizet, és adjunk hozzá kb. 8 csepp levendulaolajat. Lélegezzük be a nyugtató, illatos párát, majd végül masszírozzuk be a homlokunkat 1-2 csepp levendulaolajjal.

Őszi margitvirág

-tanulmányok alapján bizonyították, hogy az őszi margitvirág akár tea, akár kapszula formájában az egyik leghatékonyabb migrén elleni természetes szer

Banánhéj

-egy banán héját tegyünk pár percre a fagyasztóba, majd helyezzük a homlokunkra. A banán héjában található kálium a bőrön keresztül pillanatok alatt felszívódik, és enyhülni fog a migrénünk.

Koffein

-a koffein gyors segítséget nyújthat a migrénes fejfájás ellen, főleg, ha egy fájdalomcsillapítóval is kombináljuk. Azonban óvatosan kell bánni a koffeinnel, mert, ha túl sokat fogyasztunk belőle, pont az ellenkező hatást fogjuk elérni.

Lenmag

-a gyulladás okozta fejfájás hatékonyan kezelhető a lenmag segítségével. Használjunk napi rendszerességgel omega3-zsírsavban gazdag őrölt lenmagot, vagy lenmagolajat.

Hajdina

-magas flavonoid tartalma miatt nagy hatóerővel csökkenti a gyulladást. Könnyen elkészíthető, igen ízletes, és tápláló eledel készülhet belőle.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...