Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Nem szereted a szeplőidet? Szabadulj meg tőlük ezekkel a keverékekkel!

Nem szereted a szeplőidet? Szabadulj meg tőlük ezekkel a keverékekkel!

Nyáron a szeplők sokkal erőteljesebben látszanak, ugyanis a nap hatására valósággal előbújnak. Egyeseknél ez a jelenség sokkal hangsúlyosabb, míg másoknál alig egy-két pötty jelentkezik csak.

Van, aki kifejezetten vonzónak találja a szeplőket, míg mások ki tudnának futni a világból a barnás pöttyök láttán. Ezzel a módszerekkel most az utóbbi táborba tartozóknak kedveskedünk.

Nem éri meg bosszankodni a szeplők miatt, ha nem tetszenek viszont, könnyen halványítani lehet őket. Válogass kedved szerint, és próbáld ki azt a módszert, amelyik a legközelebb áll hozzád.

-naponta 3-4 alkalommal dörzsöljük át az arcunk póréhagyma, vagy hagyma karikákkal. Préseljük ki a hagyma levét, keverjük el egy kevés mézzel, és citromlével, majd naponta kétszer kenjük be vele az arcunk.

-meleg tejben áztassunk 24 órán keresztül uborka szeleteket

-¾ rész zsálya levet, és ¼ rész mézet keverjünk el, reggel és este kenjük be vele az arcunk. Vagy 4 evőkanál pitypang virágot főzzünk meg egy csésze vízben, és ezzel töröljük le naponta kétszer az arcunk.

-1 liter vízben főzzünk meg 40 gramm gyermekláncfű gyökeret, vagy 1 liter vízben 50 gramm petrezselymet. Naponta kétszer mossuk le valamelyik főzettel az arcunk.

-naponta kétszer tegyünk az arcunkra pépesített ecetes hagymapakolást

-1 liter vízbe áztassunk be egy maréknyi reszelt tormát, hagyjuk 5-6 napig állni, majd rendszeresen használjuk arclemosónak

Ezekkel a módszerekkel bőrünk sima, és foltmentes lesz. Megszabadulhatunk a szeplőktől, és a különböző bőrelszíneződésektől is.

loading...