Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Minden este ezt tette lefekvés előtt, és 6 hét múlva több, mint...

Minden este ezt tette lefekvés előtt, és 6 hét múlva több, mint 20 kilótól szabadult meg!

Hirdetés

Egyes kutatások szerint az éjszaka folyamán nagyon hatékonyan lehet fogyni, sőt, van akinek jobban bevált ez a módszer, mint a bármilyen más fogyókúra.

 

Hirdetés

Andrew Raposo, híres edző sikeresen alkalmazta magán ezt a módszert, de akkor még nem gondolta, hogy másokon is segíteni fog. Andrew testvére hosszú időn keresztül súlyproblémákkal küzdött, hiába diétázott, és edzett, semmi sem segített rajta.

Egy bizonyos kor után már sokkal könnyebben felkúsznak ránk a plusz kilók, és az akár cukorbetegséget is okozó hasi zsírtól nagyon nehéz megszabadulni. A nők esetében 40 éves kor körül lelassul az anyagcsere, és a különböző hormonális változások hatására sok esetben elhízás alakul ki.

Andrew Raposo testvére, Amy orvosai azért aggódtak, hogy túlsúlya miatt számos betegség, mint pl. 2-es típusú cukorbetegség, stroke, vagy szív-és érrendszeri problémák is veszélyeztethetik az egészségét. Amy számos diétát kipróbált már, de egyik hatására sem sikerült lefogynia. Míg egy nap, testvére hatására úgy döntött, hogy változtatni fog étkezési szokásain, és minden vacsorára csak pulykahúst fog fogyasztani.

Ennek köszönhetően 6 hónap alatt, több mint 20 kilót fogyott. Az addigi 90 kilós Amy, közel 60 kilós lett egy fél év alatt. A pulykamellet grillezve, vagy sütőben sütve ajánlott elkészíteni, semmiképp nem szabad olajban, vagy zsírban kisütni. A pulykahús egy triptofán nevű aminosavat tartalmaz, mely segíti az elalvást, megnyugtat, és a kalóriatartalma is nagyon alacsony. Mindannyian tudjuk, hogy a pihentető alvás segítségünkre lehet a fogyásban is.Amy minden este rituálészerűen készítette elő a pulykahúst, és közben gondolatban a pihentető alvásra készült. Szervezete megnyugodott, és a rendszerese, egészségesebb életmódnak köszönhetően, szép lassan sikerült a plusz kilóktól is megszabadulnia. Ezenkívül szigorú szabályokat tartott be az étkezésében, ugyanis eltelt 16 óra a naponta megengedett két étkezése, a reggeli és a vacsora között.

Nagyon sok fűszernövényt, friss zöldséget, gyümölcsöt, és anyagcsere serkentő élelmiszert vitt be az étrendjébe Amy. A fogyókúrás programja szerint minél későbbi időpontban kellett reggelizzen, és lehetőleg korán vacsorázzon. Amy-nek nagyon bejött ez a fajta fogyókúrás program!

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...