Kezdőlap EGÉSZSÉG Minden 40 éve felüli nőnek kötelező tartani otthon ilyet! Nagyon hálásak lesznek...

Minden 40 éve felüli nőnek kötelező tartani otthon ilyet! Nagyon hálásak lesznek érte!

40 éven felül a nők életében számos érzelmi, és fiziológiai változás következik fel. Tennünk kell annak érdekében, hogy megtartsuk a szervezetünk egyensúlyát, megőrizzük memóriánk, és hormonrendszerünk egészségét, és, hogy elkerüljük az időnap előtti öregedést!

A muskotályzsálya olaj segítségünkre lehet abban, hogy 40 felett is kiegyensúlyozottak, és egészségesek legyünk.

1.Fertőzések ellen

-helyileg alkalmazva nagyon hatékonyan kezelhetőek a sebek, és gyulladások. Ne használjuk közvetlenül a nyílt sebbe, csupán a körülötte levő gyulladt bőrfelületet kenegessük.

2.Hormonrendszer szabályozó

-kutatások alapján kimutatták, hogy nagyon hatékony depresszió, szorongás esetén, javítja a hangulatot, és egyensúlyban tartja a hormonháztartást.

3.Javítja a vérkeringést

-felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a vérnyomást, megszünteti az érrendszerben keletkező feszültséget, nyugtató hatása van. Keverjünk el 6 csepp muskotályzsályát, 3 csepp fahéjat, 6 csepp rózsát, és 12 csepp mandarint. Öntsük egy szórófejes flakonba, majd spricceljük a bőrünkre, és masszírozzuk bele.

4.Emésztésserkentő

-felgyorsítja az emésztést, ajánlott puffadás, vagy székrekedés, és emésztési zavarok esetén. Segíti a tápanyagok felszívódását, de székrekedés, vagy fekélyek esetén is ajánlott. Gyulladáscsökkentő, és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

5.Csökkenti a stresszt

-40 év felett felhalmozódhatnak a családi, és munkahelyi problémák. A muskotályzsálya hatásos lehet szorongás, depresszió esetén, lelkileg erősebbé, kiegyensúlyozottabbá tesz. 6 csepp muskotályzsályát keverjünk el 2 csepp naranccsal.

6. Menstruációs fájdalmak ellen

-enyhíti a PMS tüneteit, megszabadít a görcsös fájdalmaktól, a hangulatváltozásoktól, a puffadástól. Enyhíti a has-, és fejfájást, oldja a szorongást. 4 csepp muskotályzsályát keverjünk el egy kevés kókusz-, vagy jojoba olajjal, és masszírozzuk be hasi görcs esetén a problémás területet.

loading...