Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Méregtelenítési tippek, hogy kipucold a szervezetedből a méreganyagokat!

Méregtelenítési tippek, hogy kipucold a szervezetedből a méreganyagokat!

Tavasszal nagy divat a méregtelenítés, hiszen mindenki arról álmodozik, hogy a strandszezonra szebb, és karcsúbb legyen. Azonban egy alapos méregtelenítés nem csak a testünknek, de a lelkünknek is jót tesz.

Miért kell eltávolítani a méreganyagokat a szervezetünkből?

Minden nap méreganyagok kerülnek a szervezetünkbe, akár a környezetünkből, akár a táplálékaink által, de bekerülnek, és lerakódnak.

Ha egy alapos vizsgálatnak vetnénk alá a magunk, az eredmények alapján láthatnánk , hogy a növényvédő szerektől a nehézfémekig, és más különböző vegyi anyagokig mi, minden megtalálható a szervezetünkben.

Egy alapos, és szakszerű méregtelenítés által az összes káros anyagot eltávolíthatjuk a szervezetünkből.

Ilyenkor nem csak a káros anyagoktól szabadulhatunk meg, de utat nyitunk a pozitív energia szabad áramlásának is.

Szakértők szerint a tiszta víz az egyik leghatékonyabb méregtelenítő.

Sok víz

Ha méregteleníteni szeretnénk, fogyasszunk minél több tiszta, szénsavmentes vizet. A vizelettel, és a verejtékkel könnyen távozni fognak a méreganyagok.

Tusoljunk forró vízzel, vagy gőzöljünk

A lélegzés, és az izzadás az egyik leghatékonyabb módja a méregtelenítésnek. A bőrünkön keresztül távozik a legtöbb méreganyag, erre pedig egy nagyon jó módszer egy forró gőzfürdő, vagy szauna lehet. A máj, és a vesék munkáját is megkönnyíthetjük, ha megszabadítjuk őket a méreganyagoktól.

Méregtelenítő fürdő

Naponta 10 perc a meleg vízben nem csak a méregtelenítés szempontjából hatékony, de jót tesz az emésztésnek is. Használjunk fürdősót, vagy gyógynövényeket a fürdővízbe.

Sós víz

Oldjunk fel egy teáskanál sót egy pohár vízbe, és reggel éhgyomorra igyuk meg. Majd masszírozzuk körkörösen a köldökünk körül pár percet, ez majd beindítja az emésztést. Ha a szervezetünkből távoznak a méreganyagok, teret adunk a pozitív energiák szabad áramlásának.

Felejtsük el a gyorsételeket

Elképzelni sem tudjuk, hogy mennyi adalékanyagot tartalmaznak a gyors-, és feldolgozott élelmiszerek. Ugye ismerjük azt a mondást, hogy “az vagy, ami megeszel”?

Ne felejtsünk mi magunk lehetünk a legjobb orvosok a testünk, és lelkünk számára. Ha időközönként megszabadulunk a méreganyagoktól, akkor a betegségek kialakulásának esélyét is csökkenthetjük.

tudasfaja.com

loading...