Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Így méregteleníts burgonyalével! 2 hét alatt akár 4 kilót is fogyhatsz!

Így méregteleníts burgonyalével! 2 hét alatt akár 4 kilót is fogyhatsz!

Kedvenc eledelünk, a burgonya jótékony hatása nagyon régóta ismert. Az ízletes gumók ezerféle képen elkészíthetőek, emellett pedig nagyon egészségesek is.

Egyik fontos C-vitamin forrásunk, nagy szerepe van a salaktalanításban és lúgosításban. Ha kipróbáljuk a burgonyalé kúrát, akár még fogyhatunk is tőle, de a szervezetünket egészen biztosan fel tudjuk tölteni télire.

A reszelt nyers krumplit például gyerekkoromban lázcsillapítóként használtuk. A reszeléket a talpra kellett helyezni, egy zacskóval leborítani, majd zoknit húzni rá. Ha már kiszáradt, akkor ki kellett cserélni egy új adagra.

Lehetőleg egész éjjel a talpon kellett hagyni, vagy addig, ameddig a láz lement tőle. És általában elég hamar lement.

A nyers krumplilé gyomorfájás, – fekély ellen ajánlott, fogyasszunk belőle naponta reggel, étkezés előtt 1 decit két héten keresztül. A piros krumpli levét pedig kifejezetten savtúltengésre ajánlják.A tapasztalatok alapján a kúra alatt javul a keringés, a cukorbetegek vércukorszintje lentebb megy, a bőr rózsaszínesebb, élettel telibb lesz, eltűnnek az ekcémák, foltok, kiütések.

Ha a szervezet eddig visszatartotta a folyadékot, most az is megoldódhat, lelankadnak a dagadt bokák, és a szem alatti karikák is eltűnnek.

A kéthetes kúra kiváló méregtelenítő, közben meg úgy fogyhatunk, hogy a szervezet C-vitaminszükséglete állandóan biztosítva van.

loading...