Kezdőlap EGÉSZSÉG Gargarizálj ezzel a folyadékkal és nézd mi történik majd a fogaiddal!

Gargarizálj ezzel a folyadékkal és nézd mi történik majd a fogaiddal!

Nagyon fontos, hogy megfelelően ápoljuk a fogainkat, különben nem csak meglyukadnak, hanem más számos probléma is kialakulhat. Az elhanyagolt fogakra lerakódik a lepedék, fogkő, fogínygyulladás, majd később fogínyvesztés is kialakulhat.

Az alábbi természetes módszer segítségével könnyen megóvhatjuk fogainkat, és gondoskodhatunk a szájüreg higiéniájáról. Az olajrágás egy igen ősi módszer, már nagyon rég alkalmazzák a fogak, és szájüreg egészségének megőrzése érdekében.

Segítségével megszabadulhatunk a szájüregben lerakódott baktériumtól, így számos betegség kialakulását is megelőzhetjük. Méregteleníthetjük a szájüregeket, a fogakat, az ínyt, megszabadulhatunk a baktériumoktól, és megakadályozhatjuk a fertőzések kialakulását.

A szájüregi problémákon túl enyhíthetjük az asztma tüneteit, a különböző májbetegségeket, a hormonális-, és bőrproblémákat, a fejfájást, és az ízületi gyulladást is.

Alegjobb hatást akkor érhetjük el, ha egy minőségibb növényi olajat, például kókuszt vagy olívát választunk. Ez a módszer semmilyen mellékhatást nem okoz, de számos más egészségügyi kezelés kiegészítője is lehet. Indiában több száz éve sikeresen alkalmazzák ezt a módszert.

Nézzük, milyen pozitív hatásai vannak ennek a módszernek!

-elpusztítja a baktériumokat, így megelőzhetjük az ínyfertőzést
-megakadályozza az arcüreggyulladást
-gondoskodik a szájüreg egészségéről
-megszabadít a lepedéktől
-fehéríti a fogakat
-megakadályozza a fogkő kialakulását

Hogyan alkalmazzuk ezt a módszert?

-reggel közvetlenül ébredés után vegyünk be néhány teáskanál olajat, majd húsz percen keresztül rágjuk, forgassuk a szánkban. Ha súlyos fogászati problémával, vagy ínybetegséggel küzdünk minden étkezés ismételjük meg a műveletet. Húsz perc elteltével köpjük ki az olajat, és jól öblögessük ki a szánkat meleg vízzel, hogy teljes mértékben meg tudjunk szabadulni a baktériumoktól. Az olajrágás után mossunk alaposan fogat.

loading...