Kezdőlap EGÉSZSÉG Ezt a szert csak körömgomba gyilkosnak nevezik! Nagyon gyorsan eltünteti a csúfságot

Ezt a szert csak körömgomba gyilkosnak nevezik! Nagyon gyorsan eltünteti a csúfságot

Hirdetés

A körömgomba nagyon kitartóan tud megtelepedni a körmökön, és ellenálló mindenféle kezeléssel szemben, nehéz végleg kezelni. A fertőzés általában fehér vagy sárga foltként kezdődik a köröm tetején.

Mivel a gomba mélyen elterjed a körömben, az megvastagodik és elszíneződik és a repedezett lesz- esztétikailag nagyon csúnya és potenciálisan fájdalmas is lehet ez az egészségügyi probléma.

Hirdetés

A körmök sötét, törékeny, deformálódott, repedezett formát vesznek fel, és kellemetlen bűzt árasztanak. A természetes szerek csak akkor segítenek, ha kitartóan használjuk őket, de sokkal kíméletesebbek, mint a gyógyszerek, amelyek erős mérgek ez esetben

Köröm gomba ellen lehet használni a természetes illóolajakat. Ezek közül most megtudhatod, melyik a leghatékonyabb.

Az ókori görögök használták először oreganót sebgyógyító hatása miatt. A benne található timol és a karvakrol hatóanyagok erős antimikrobiális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkeznek. Olyannyira, hogy a belső kandida fertőés legjobb ellenszere is az oreganóolaj.

Az oregánóolaj olyan erős, hogy  irritálhatja a bőrt, hanem hígítva használod. Ne vízzel, hanem vívőolajjal, mondjuk avokádó vagy mandulaolajjal kell hígítani. De megteszi az olívaolaj is.

1 evőkanál olíva vagy más olajba cseppents 20 csepp oreganoolajat, és ezzel a keverékkel naponta kétszer be kell kenni a gombás körmöt, semmiképpen se hagyj ki egy napot sem, mert akkor gomba új erőre támad. Türelem, egy ideig eltart, míg lenő a gombás köröm, és tiszta, egészséges köröm nő a helyén.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás:blogmania.hu

Hirdetés
loading...