Kezdőlap EGÉSZSÉG Ez a nő 1 évig mézes, citromos vizet fogyasztott. Nézd meg, mi...

Ez a nő 1 évig mézes, citromos vizet fogyasztott. Nézd meg, mi lett vele!

“Kiskoromban mindig forró mézes, citromos italt adott nekünk édesanyám, megittam, bár gyógyulásomat mindig inkább a gyógyszerek erejének tulajdonítottam.

Szkeptikus voltam. Most, hogy felnőttként adtam egy esélyt ennek a két csodálatos összetevőnek, rájöttem, hogy hiába kételkedtem, tényleg csodákra képesek. Fontos, hogy, ha nekifogunk a kúrának csak természetes hozzávalókat használjunk”-mondja az a nő, aki egy éven keresztül kísérletezett.

Úgy döntött, hogy 12 hónapon keresztül minden reggel mézes, citromos vízzel kezdi a napját. Éhgyomorra ivot meg egy pohárral a csodálatos keverékből. Kíváncsi volt, hogy milyen hatással lesz a szervezetére ez a keverék.

“Elmondhatom, hogy testileg, és lelkileg is sokkal boldogabb, és kiegyensúlyozottabb vagyok. Számos betegségem volt, amik mára mind enyhültek, de olyan is van, ami teljesen megszűnt. Egy éve nem voltam megfázva, és a gyomorproblémáim is teljesen elmúltak. Tele lettem energiával, sokkal vidámabb, és egészségesebb lettem.

Annyira meglepődtem az eredményen, hogy úgy döntöttem, másokkal is megosztom ezt a csodálatos dolgot”-foglalja össze tapasztalatait a nő.

Nem kell mást tenni, mint reggel ébredés után meginni ezt a hihetetlen hatású keveréket. Csavarjuk ki egy fél citrom levét, keverjük el egy teáskanál mézzel, majd keverjük bele egy csésze langyos vízbe.

Igyunk kávé helyett, hiszen hatására sokkal energikusabbak leszünk. Utána várjunk legalább egy fél órát, és csak akkor együnk, vagy igyunk bármit is.

A keverék védi a szervezetet a fertőzésekkel szemben, erősíti az immunrendszert, serkenti az emésztést, megszabadít a méreganyagoktól, feszesebbé teszi a bőrt, és egészségesebbé a hajat.

loading...