Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ez a 300 forintos dolog csodát tett a hajammal!

Ez a 300 forintos dolog csodát tett a hajammal!

Ha fényes, és egészséges hajról álmodozol, akkor érdemes a hajápolási szereid sorába az almaecetet is bevenned. Teljesen természetes, nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, és ráadásul nagyon hatásos is.

 

Rendszeres használat által a hajunk ápolt, és egészséges lesz, sőt, a hajhullástól, és a korpától is megszabadulhatunk egy életre.

Az almaecet az egyik legközismertebb természetes szer, nem csak egészségünk szempontjából, de a haj és bőrápolás területén is nagyon hasznos. Az almaecet nem csak megtisztítja, de táplálja is a fejbőrt, a hajat.

1.Szabályozz a pH-egyensúlyt

Ha hajmosás után almaecetes vízzel öblítjük le a hajunk, akkor kiegyensúlyozott lesz a fejbőr ph-értéke, és többé nem lesz zsírosodásra, vagy korpásodásra hajlamos.

2.Megakadályozza a haj töredezését

A haj a szárazság következtében lesz töredezett. Ha almaecettel öblítjük le rendszeresen, akkor a hajunk tele lesz tápanyagokkal, nem szárad ki, és nem töredezik. Sima és fényes lesz.


3.Megakadályozza a fejviszketés és a korpásodást

Az almaecet antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, így rövid időn belül megszüntethető segítségével a viszketés, korpásodás.

4.Serkenti a hajnövekedést

A hajhagymák különböző bakteriális fertőzések következtében eltömődnek, és így hajhullás alakul ki. Az almaecet segítségével ez a probléma is megszüntethető. Ezenkívül az almaecet serkenti a vérkeringést, és a szőrtüszőket.

Hogyan használjuk az almaecetet?
1 csésze vízhez keverjük 2 evőkanál almaecetet, töltsük egy szórófejes flakonban. Hajmosás után ezzel spricceljük be a még nedves hajunk, masszírozzuk bele, hagyjuk állni 10 percet, majd mossuk le bő vízzel.

Ha inkább öblítőként szeretnénk használni, akkor 4 csésze vízben keverjük el 2 evőkanál almaecetet, és ezzel a lével öblítsük le a legvégén a hajunk.

tudasfaja.com

loading...