Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy nyugdíjas gyógyszergyár vezetője azt mondta: a világnak tudnia kell, hogy a...

Egy nyugdíjas gyógyszergyár vezetője azt mondta: a világnak tudnia kell, hogy a lúgos víz hogyan képes harcolni a rákkal!

A kiegyensúlyozott pH-szint az egészséges élet egyik elengedhetetlen feltétele. Ha a szervezetünk túl savas, akkor többekközt emésztési problémák, súlyproblémák, fáradtság, alacsony energiaszint, és immunrendszer gyengeség alakulhat ki.

Fogyasszunk sok zöldésget, és gyümölcsöt, és törekedjünk arra, hogy naponta legalább 2 liter adalékanyagoktól mentes tiszta vizet igyunk meg. Ahogy idősödünk, szervezetünk évről-évre egyre savasabb lesz, és ez különböző betegségek kialakulását vonja maga után.

Gondoskodjunk arról, hogy szervezetünkben megfelelő legyen a sav-bázis egyensúly, és akkor számos betegséget elkerülhetünk. Az alábbi keverék rendszeres fogyasztása által sokat tehetünk egészségünkért.

Hozzávalók:

  • ¼ gyömbér gyökér
  • ½ csésze menta levél
  • 1 citrom, ½ uborka

Elkészítés:

Hámozzuk meg a gyömbért, majd szeleteljük fel. Vágjuk a többi hozzávalót is darabokra, és keverjük össze őket, majd öntsük fel egy csészényi vízzel.

Hagyjuk állni egy éjszakán át, majd reggel szűrjük le, és éhgyomorra igyuk meg a keletkezett levet. A hozzávalókat ne dobjuk el, hanem újra töltsük fel egy csésze vízzel, és másnap ismét igyuk meg.

Ezeket a hozzávalókat három alkalommal felhasználhatjuk, azonban a negyedik nap már készítsünk elő friss hozzávalókat.

Ez a lé nem csak a pH-szintet tartja rendben, de méregteleníti a szervezetet, gyulladásgátló, és fertőtlenítő hatással is rendelkezik. Kutatások alapján bebizonyították, hogy a citrom 22 rákellenes anyagot tartalmaz, éppen ezért nagyon fontos szerepet játszik az egészségünk megőrzésében. Törekedjünk mindig arra, hogy csakis biocitromot használjunk, mert különben többet árt, mint amennyit használ.
Nagyon egyszerű ez a módszer, érdemes kipróbálni, ha valamit tenni szeretnénk egészségünkért!

Szerző: tudasfaja.com

Forrás

loading...