Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Egy hét alatt több, mint 2 centimétert nőtt a haja! Ezt a...

Egy hét alatt több, mint 2 centimétert nőtt a haja! Ezt a filléres dolgot alkalmazta!

Egy amerikai blogger, Farah Dhukai, akinek 6,2 millió követője van Instagramon, és 2 millió a YouTube csatornáján az alábbi igencsak érdekes videót tette közzé nemrég. Bemutatta, hogyan nőtt a haja 2 cm-t egy hét alatt.

 

A kis videót már 6,6 millióan megnézték, és minden bizonnyal sokan ki is próbálták a módszert.

A csodálatos hatású szérum elkészítéséhez szükséges lesz annyi tökmagolajra, amennyivel az egész hajat be tudod fedni, és néhány csepp menta illóolajra.

A tökmagolajat keverjük el a menta olajjal, majd masszírozzuk be a hajunkat a gyökerektől, egészen a végekig. Míg masszírozzuk, hajoljunk előre, hajtsuk le a fejünk, így könnyebben beindul a vérkeringés, és gyorsabban fog nőni a hajunk.

Hagyhatjuk egy egész éjszakán át a pakolást a hajunkon, de, ha csak kis időnk van, akkor fél óra múlva akár le is moshatjuk.

Egy héten keresztül minden nap alkalmazni kell ezt a pakolást. “Az én hajam két hét alatt ennek a módszernek köszönhetően szinte 8 centit nőt”-mutatja mosolyogva a gyönyörű blogger.A tökmagolaj egészséges zsírsavakat, B-vitaminokat, és hasznos esszenciális olajokat tartalmaz, melyek mind nagyon fontosak annak érdekében, hogy hajunk gyönyörű legyen.

A mentaolaj serkenti, és megfiatalítja a szörtüszőket, segítségével mindig friss lesz a fejbőrünk, és megelőzhetjük a korpásodást.

tudasfaja.com

loading...