Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Csodákra képes a kávé a bőröddel, ha így használod!

Csodákra képes a kávé a bőröddel, ha így használod!

Ha imádod a kávét, akkor itt az ideje, hogy jobban megismerkedj vele. Ne csak akkor fogyaszd, ha már csukódik le a szemed, hanem nyugodtan alkalmazd a szépséged megőrzése érdekében is. A kávé számos professzionális szépségápolási termék alapanyaga, használd te is otthon ezt a természet adta csodát.

Magas antioxidáns, és tápanyag tartalma miatt nem csak a bőr fiatalságát tartja fenn, de megszabadít a narancsbőrtől, és a ráncoktól is.

Csökkenti a narancsbőrt

Segítségével megszabadulhatunk a sejtek között lerakódó fölösleges vízmennyiségtől, a méreganyagtól, és ezzel együtt a narancsbőrtől is. Masszírozzuk át kávézacc segítségével rendszeresen tusolás előtt a kritikus területet. Keverjük el egy kevés vízzel, vagy kókuszzsírral, és alaposan dörzsöljük át a bőrünk. Hatására felélénkül a vérkeringés, élénkebb lesz a bőr, és idővel eltűnik a narancsbőr. Belsőleg fogyasztva, naponta nem ajánlott 3 kávénál többet meginni.

Ragyogóvá varázsolja a bőrt

A kávés arcpakolás serkenti a vérkeringést ezáltal az arc fényesebb, fiatalosabb, és életteltelibb lesz. A kávésav hatására a bőr valósággal új erőre kap, ezért ajánlott az érettebb korosztály számára is a kávés pakolás. Masszírozzuk át a benedvesített arcbőrünk egy kevés frissen őrölt kávéval, pillanatok múlva érezni fogjuk a hatását. Ezután a lefőzött kávéba mártsunk egy vattakorongot, és alaposan törölgessük át az arcunk, majd 10 perc múlva mossuk le bő vízzel.

Szem alatti táskásodás ellen

Mártsunk kávéba két vattakorongot, és helyezzük a szem alatti részre. A koffein serkenti a vérkeringést, és csökkenti a szem alatti ödémát. Este lefekvés előtt alkalmazzuk ezt a módszert, reggel látni fogjuk, hogy eltűntek a szemünk alatti karikák.
Egy másik módszer szerint, készítsünk a kávéból jégkockát, és ezt helyezzük a szem alatti bőrre.

Élénkebb hajszín

Adjunk a megszokott hajbalzsamhoz 3 evőkanál frissen lefőzött kávét, kenjük be vele a hajunk, majd 5 perc múlva mossuk le. A kávé hatására hajunk sokkal fényesebb, és élénkebb színű lesz.

tudasfaja.com

loading...