Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Csak 1 dologra van szükséged, hogy megszabadulj a megereszkedett szemhéjtól!

Csak 1 dologra van szükséged, hogy megszabadulj a megereszkedett szemhéjtól!

Bizonyos életkor után reggel a tükörből önmagunkra visszatekintő személy „egyre ismeretlenebb” számunkra: szépen csillogó, friss, fiatalos tekintet helyett püffedt, táskás szemhéjak alól pillantunk laposan tükörképünkre.

 

 

 

Gyakori reggeli panasz ez, mint ahogy az is, hogy szemeink beragadnak, fehér váladék látszik a szemhéj szélén. Nyugalom!

Szerencsére ezek a tünetek nem visszafordíthatatlanok, a leggyakrabban ezek a jelek az első reggeli kávé vagy tea elfogyasztása után rövid időn belül maguktól is elmúlnak.

Az éjszaka folyamán nem csak mi magunk, hanem egész szervezetünk is pihen, az anyagcsere-folyamatok lelassulnak és különböző szerveink is takarékon működnek.A leggyakoribb időskori probléma a szemhéj bőrének megereszkedése. A kötőszöveti rostok megnyúlása miatt a nagyon vékony szemhéjbőr megnyúlik és gyakran – nem csak a női nem képviselői számára – kellemetlen esztétikai problémát okoz. Az okok között megemlítendő még a szemgolyó körüli zsírszövet vízvesztesége, mely felelős a beesett tekintetért.A felső szemhéj korral járó megereszkedésével a szemrésünk is szűkül, ez fokozza az öregedő szem fáradt küllemét.

Íme egy recept, ami segít megszüntetni a problémát mindössze 1 hozzávaló segítségével!

Hozzávalók:

  • 1 tojásfehérje
  • 2 kisebb darab géz

Alkalmazás:

Tisztítsuk meg az arcunk alaposan, koncentráljunk leginkább a szem körüli részekre. A kis gézdarabokat mártsuk bele a tojásfehérjébe, majd borítsuk be vele a szemeinket. Várjuk míg megszárad, és megkeményedik, majd vegyük le. Néhány alkalmazás után már látni fogjuk az eredményt.

A tojásfehérje nagyon sok tápanyagot tartalmaz, ezért hamar helyreállítja a bőr rugalmasságát. A megfelelő hidratálással formában tarthatjuk magunk, fogyasszunk naponta elegendő vizet annak érdekében, hogy bőrünk rugalmas, és fiatalos legyen.

Szerző: tudasfaja.com

loading...