Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Az igazán boldog párok nem teszik közzé az életüket az interneten… Egy...

Az igazán boldog párok nem teszik közzé az életüket az interneten… Egy cikk, amit mindenkinek kötelező elolvasnia!

Miért van szükségük az embereknek arra, hogy nyilvánossá tegyék az életüket? Állandóan képeket készítünk az életünk minden eseményéről, és azokat meg is osztjuk a világhálón. Mi értelme van annak, hogy a magánéletünket másokkal is megosszuk?

Vannak emberek, akiknek nagyon fontos az, hogy állandóan visszaigazolást kapjanak, éppen ezért közzéteszik azt, ha új a frizurájuk, vettek egy márkás cipőt, vagy egy szuper jó helyen kajáltak.

Arról ne is beszéljünk, hogy a szerelmi életük pillanatait is szeretik megosztani, állandóan pl. csókolózós képeket osztanak meg a világhálón.

A szakértők szerint azok a párok, akik boldogak nem érzik szükségét, hogy megosszák életük minden pillanatát másokkal.

Sőt, nem is érnek rá, hiszen egymással vannak elfoglalva, egymással osztják meg a boldogságukat.

Ha minden jól megy a kapcsolatban, akkor kevesebb az esély rá, hogy csak azért osszunk meg képeket, mert visszajelzésre van szükségünk.

A legfontosabb dolog viszont az, hogy attól egyáltalán nem leszünk boldogabbak, ha megosztjuk másokkal az életünk. A boldogság a szeretteinkkel töltött minőségi, és mennyiségi idő következménye lehet.

Éppen ezért ahelyett, hogy posztolgatnánk, inkább bújjunk össze a kedvesünkkel egy pokróc alá, igyunk egy forrócsokit, és nevessünk.

Egy kutatás alapján azok, akik nem használnak semmiféle közösségi hálót sokkal boldogabbak, mint azok, akik minden percen az interneten lógnak.

Azt biztosan észrevetted, hogy, amíg a mások életén csámcsogsz, addig nem kell a sajátoddal foglalkozz. Erre pedig jó ok, hogy egész nap a közösségi oldalakon lógjunk. Foglalkozzunk inkább a hús-vér kapcsolatainkkal, ne hanyagoljuk el szeretteinket.

tudasfaja.com

loading...