Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI A hajtöveknél zsírosodik a te hajad is? Néhány perc alatt örökre megoldódik...

A hajtöveknél zsírosodik a te hajad is? Néhány perc alatt örökre megoldódik a problémád ezzel a trükkel!

Ha pénzt szeretnél megtakarítani, és előnyben részesíted a természetes hajápoló szereket, akkor az alábbi módszert mindenképp próbáld ki. Most megtudhatod, hogy még mi mindenre jó a babapúder!

Egyetlen háztartásból sem hiányozhat a babapúder, hiszen nagyon sokoldalúan felhasználható. Nézzük, milyen előnyökkel rendelkezik!

Ha dúsabb szempillákra vágysz, használj babapúdert. Kend be a szempilláid Rimellel, majd fültisztító pálcika segítségével tégy rá egy kevés púdert, és alkalmazz egy újabb réteg Rimelt.

Ha a nyakláncod össze görcsölődött, és nem tudod kicsomózni, akkor mártsd púderbe a hüvelyk-, és a mutatóujjad, majd finoman dörzsöld át a csomót, és így könnyebben ki fogod tudni bogozni.

Ha zsíros a hajad, de már nincs időd megmosni, és nincs otthon száraz samponod, akkor szórj egy kevés púdert a hajtövekre, masszírozd bele a fejbőrödbe, és fésüld ki alaposan. A hajad olyan lesz, mintha most mostad volna meg.

Ha zsírfoltos lesz valamelyik ruhád, szórj rá egy kevés púdert, hagyd egy órán keresztül állni, majd mosd ki a megszokott módon.

Az ágyneműt is felfrissítheted, ha nem akarod néhány nap elteltével kimosni, mindössze annyit kell tenned, hogy kevés babapúdert szórsz rá.

Ha a macskád összepisilte a szőnyeged, szórd be púderrel, hagyd állni mindaddig, amíg magába szívja a kellemetlen szagot, majd porszívózd fel.

tudasfaja.com

loading...