Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ezt a 4 dolgot ne tedd, ha nem akarod elveszíteni a partnered...

Ezt a 4 dolgot ne tedd, ha nem akarod elveszíteni a partnered érdeklődését!

Hirdetés

Egy hosszú párkapcsolatban dolgozni kell azért, hogy a szerelem, és az egymás iránti rajongás évek múltán is fennmaradjon. Ha az alábbi dolgokat műveled, ne csodálkozz, ha a partnered már nem érdeklődik annyira irántad.

Csökken az érdeklődés? Itt az ideje, hogy megváltozz, és feldobd egy kicsit a párkapcsolatod!

Hirdetés

1.Drámázol

A férfiak nem szeretik, ha nők állandóan drámát csinálnak mindenből. Próbáld meg egy kicsit lazábban felfogni az életet, nem biztos, minden problémát tragédiaként kell megélni. Ha a férfi azt látja, hogy a nő állandóan úgy érzi, a világ borzasztó, egy idő után kényelmetlenül fogja érezni magát, és odébbáll.

2.Féltékeny vagy

Egy jó kapcsolat titka az, hogy a partnerek megbíznak egymásban. És természetesen az is, hogy nem adnak okot a féltékenységre. Ha állandóan féltékenységgel zaklatod a partnered, előbb-utóbb egy olyan nő után fog nézni, aki megbízik benne. Ne nyomozz utána, és hagyd, hogy egy kicsit szabadon lélegezzen. Próbálj jobban megbízni benne!

3.Nem érzed jól magad a bőrödben!

A férfiak nem szeretik az olyan nőket, akik állandóan elégedetlenek önmagukkal, mindig panaszkodnak valamire. Ha nem szereted magad, akkor hogy akarod, hogy más szeressen? Ne panaszkodj folyton arra, hogy nem vagy elég vékony, vagy nem eléggé szép a hajad. Gyúrj egy kicsit az önbizalomra!

4.Csak magadnak akarod!

Ha 24-ből 24 órát veled van, és ez neked mégsem elég, akkor a férfi úgy fogja érezni magát, mintha aranykalitkában lenne. Ne próbáld eltiltani a barátaitól, szüleitől, csak azért, hogy minél több időt lehessen veled. A férfiak utálják, ha megfosztják őket a szabadságtól.

tudasfaja.com

Hirdetés