Kezdőlap EGÉSZSÉG 7 néma jele, hogy méregteleníteni kell

7 néma jele, hogy méregteleníteni kell

A test jelzi azt, ha túl sok méreganyag van a szervezetben, és ezt jelzi is, a jelek azonban nem mindig felismerhetőek. Most megtudhatja mikor van itt annak az ideje, hogy méregtelenítsünk!

 

A toxinok olyan anyagok a testben, amelyek úgy mérgezik a testet, hogy leáll a szokásos kapacitás. Fáradtnak érzi magát, és bizonyos élelmiszerek nem a szokásos módon hatnak a szervezetre. Az alábbi 8 jel azon néma üzenetek, amelyek vészcsengőként figyelmeztetnek minket, hogy itt az idő egy méregtelenítésre!

1. Nem sikerül megszabadulni a felesleges kilóktól

Hiába próbálunk megszabadulni mindenféle módszerrel a kínos feleslegtől, egyszerűen nem mozdul a mérleg, ha mégis, akkor rövid időn belül visszakerülnek a kilók. Sok az egészségtelen lipofil anyag a testben, ami a zsírokat tárolja, és így képtelenség lefogyni. Egyetlen mód, hogy megszabaduljunk ettől a méregtelenítés!

2. Nem tudsz koncentrálni

A fent említett toxinok befolyásolják a koncentrációt. A kortizol nevű hormon segít megszabadulni a stressztől, a reggeli legmagasabb szintet a nap végére lecsökkenti. Ha a hormonok szintje nem megfelelő, a hormonok estére nem csökkennek le, és így álmatlanság lesz a következmény. Az alváshiány pedig a rossz koncentrációs képességhez vezet, valamint memóriazavarokhoz.3. Ok nélküli kimerültség

8 óra alvás után is kimerültnek érezzük magunkat, amiért különböző dolgokat teszünk felelőssé, pedig a szervezetben lappangó méreganyagok tehetnek az egészről! Ezek a méreganyagok leginkább a mellékvesét támadják meg, amelyek egészségügyi szempontból nem hangzik túl jól, valamint óvatosan kell bánni ilyen esetben a koffeinnel, ugyanis többet árt, mint használ!

4. Érzékenység a szagokra

Az erősebb szagokra való érzékenység nem feltétlenül jelent terhességet. Ez annak a jele is lehet, hogy a máj a már lerakódott méreganyagok miatt nem képes ön-tisztulni, és az érzékennyé váló illatok fejfájást, hányingert okozhatnak.

5. Megmagyarázhatatlan fejfájás

Az aszpartám és a nátrium-glutamát, a mesterséges színezék és tartósítószer, mint méreganyagok okozhatnak fejfájást. Ha a tünetek egyre gyakoribbak, és nem szűnőek, akkor az a szervezet egy-fajta kiáltása a méregtelenítéshez!

6. Hirtelen szemléletváltás

Ha hirtelen megváltoztatja a hozzáállását a dolgokhoz, az azt jelenti, hogy a felborult a hormonális egyensúly a szervezetben. A Xenoestrogenii nevű toxin szintetikus vegyület, amely úgy viselkedik, mint az ösztrogén a szervezetben. Méregteleníteni kell!

7. Rossz lehelet

A megmagyarázhatatlan rossz lehet oka, hogy a toxinok szintje a szervezetben nagy, ami arra ad jelet, hogy a máj és a vastagbél nem működik zavartalanul. Ajánlatos egy májtisztítást végezni,de még inkább tanácsos kikérni az orvos tanácsát.

Szerző:tudasfaja.com

 

loading...