Kezdőlap EGÉSZSÉG 4 természetes antibiotikum, amelyek bizonyították erejüket a gyógyszerekkel szemben!

4 természetes antibiotikum, amelyek bizonyították erejüket a gyógyszerekkel szemben!

Hirdetés

A modern kor embere, ha betegséggel küzd egyből gyógyszerért kiállt. Nagyanyáink még tudták, hogy a természetből minden bajukra gyógyírt találhatnak. Ismerkedjünk meg mi is a természet adta gyógyító szerekkel.

1.Fokhagyma

Erős antibakteriális hatással rendelkezik. Bizonyos kutatások alapján kimutatták, hogy még az E-coli baktérium ellen is hatásos lehet, hiszen igen magas a természetes antibiotikum tartalma.

Hirdetés

2.Kamilla

Egy német kutatás alapján kiderült, hogy a kamilla igen hatékony gyulladásgátló, és bőrproblémákra is kiváló lehet. Külsőleg, és belsőleg alkalmazva egyaránt hatékony. Gyomorproblémák, gombás megbetegedések, és bakteriális fertőzések esetén egyaránt ajánlott.

3.Gyömbér

Kutatások alapján kimutatták, hogy a gyömbér sok esetben hatékonyabb, mint az antibiotikum. És nem annyira káros, mint a rendszeres antibiotikumszedés, hiszen gyomorvédő hatással rendelkezik. Kimutatták azt is, hogy megakadályozza a baktériumok elszaporodását.

4.Oreganó

Erős antibakteriális hatással rendelkezik, sőt a gombákat, a parazitákat, és a férgeket is elpusztítja. Egyetlen háztartásból sem hiányozhat, ültessünk cserépbe, vagy a kiskertünkbe fűszernövényként.

Hirdetés