Kezdőlap EGÉSZSÉG 3 összetevő és többé nem repedezik be a sarkad! Így csináld!

3 összetevő és többé nem repedezik be a sarkad! Így csináld!

Hirdetés

Nagyon fontos, hogy napi rendszerességgel gondoskodjunk lábunk higiéniájáról. Csak így kerülhetjük el a kellemetlen lábszagot, a gombásodást, és azt, hogy sarkaink berepedezzenek.

Legalább hetente egyszer dörzsöljük át egy erősebb szivaccsal, vagy kefével, hogy megszabaduljunk az elhalt hámsejtektől, és elkerüljük a sarokrész megvastagodását. Az ápolatlan, elhanyagolt sarok könnyen berepedezik, és utána már sokkal nehezebb orvosolni a problémát.

Hirdetés

Az alábbi természetes módszer alkalmazásához csupán 3 hozzávaló szükséges, érdemes kipróbálni, hiszen segítségével megszabadulhatunk a lábszagtól, a megvastagodott bőrrétegtől, és a bőrkeményedésektől is.
Nézzük, mit kell tenni!

1.Mossuk meg alaposan a lábunk, és kenjünk be az egész lábfejünk borotvahabbal. A sarokrészen hangsúlyosabban kenjük be.

2.Egy kisebb tálban keverjünk el egyenlő arányban szájvizet, és meleg vizet, és áztassunk bele 2 kisebb törölközőt.

3. Anélkül, hogy lemosnánk a borotvahabot, csavarjuk bele mindkét lábunk a szájvizes törölközőbe. Maradjunk így 30 percen keresztül.

4.Fél óra múlva alaposan dörzsöljük le a törölközőkkel a lábainkról a borotvahabot.

5. Kenjük be egy zsírosabb hidratáló krémmel.

Hetente egyszer alkalmazhatjuk ezt a módszert, de minden nap figyeljünk oda arra, hogy hidratáljuk megfelelően a lábainkat. Zuhanyzás, vagy lábmosás után mindig töröljük szárazra, mielőtt felhúznánk a zoknit.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...