Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 3 jel, hogy szerelmes vagy, de nem ő az igazi! Stimmel mind...

3 jel, hogy szerelmes vagy, de nem ő az igazi! Stimmel mind a 3?

Ha szerelmes vagy, valósággal elveszíted a fejed, és rózsaszín ködben látod a világot. Ilyenkor hajlamos vagy elveszíteni a józan ítélőképességed, és azt sem veszed észre, ha nem a legjobb választás az a személy, akibe éppen fülig beleszerettünk.

A szerelem nem irányítható, az egy olyan érzés, amely magától érkezik, és levesz a lábunkról. Elveszi az eszed, de attól még egyáltalán nem biztos, hogy a megfelelő személy mellé sodort az élet. Próbálj józanul ítélkezni!

1.Csak azért vagy vele, hogy ne légy egyedül

Ha azért választasz egy bizonyos személyt, mert nem akarsz magányosan élni, akkor nyilvánvaló, hogy ez a kapcsolat nem az igazi. Még, ha idővel esetleg szerelmes is leszel belé, az még nem jelenti azt, hogy ő a társad, a másik feled. Csak azért ne menj bele egy kapcsolatban, hogy ne keljen egyedül élned. Nem azért szükséges egy pár, hogy az kitöltse a benned levő ürességet. A párod mellett is meg kell maradnod önálló, független személyiségnek.

2.Hasonló életcél?

Már jó, ha az elején kiderül, hogy nagyjából ugyanaz az elképzelésetek az életről. Ha ketten kétfelé húztok, és teljesen más az életcélotok, akkor hiába a nagy szerelem, nem fog hosszútávon tartani ez a kapcsolat.

Gondold jól meg, hogy mik a jövőbeli terveid, álmaid, és figyeld meg, hogy párod szívesen támogat-e ezekben.

3.Ha nem kölcsönös az érzés

Csak azért, mert valakinek a társaságában jól érzed magad, még nem ok arra, hogy rögtön bele is szeress. Hiába érzel lepkéket a hasadban, amikor az illetővel találkozol, hogyha ő nem érzi ugyanezt.

Ne szeress bele egy olyan emberbe, aki nem szeret viszont, és nem hozzád való. Inkább csak élvezd, hogy jól érzed magad a társaságában, és maradjatok barátok. Hidd el, mindenki számára egyszer eljön az igazi.

tudasfaja.com

loading...