Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 3 hozzávaló, mely végleg megszabadította a pattanásoktól! Nagyon hatékony módszer!

3 hozzávaló, mely végleg megszabadította a pattanásoktól! Nagyon hatékony módszer!

Ha nem küzdöttél életed során csúnya, pattanásos bőrrel, akkor bizony elképzelni sem tudod, hogy mennyire nehéz orvosolni a problémát. Az alapozók, és púderek csak ideiglenes megoldást nyújtanak, a bajt azonban gyökereiben kell elfojtani.

Az aknék, pattanások, és gyulladt hegek nagyon kiábrándítóak tudnak lenni, és ha nem kezeljük őket idejében, akkor csak még jobban befertőződhet a bőrünk.

A problémás bőrrel érdemes orvoshoz fordulni, hogy meg tudja pontosan állapítani, mi váltja ki a pattanások kialakulását. Pattanásos lehet a bőrünk a különböző hormontartalmú készítményektől, a stressztől, a nem megfelelő higiéniától, emésztési problémáktól, de hormonális változásoktól is.

Az alábbi videóban szereplő hölgynek gyerekkorában egyáltalán nem voltak bőrproblémái, de amikor bekerült a kollégiumba a fogamzásgátlók miatt hormonális problémái alakultak ki, és igen pattanásos lett a bőre.

A szabálytalan menstruáció, a fogamzásgátlók, és a menopauza is kiválthatja a pattanások kialakulását. Ezek sajnos, ha elmúlnak, és visszahúzódnak, akkor mély, nem túl esztétikus hegeket hagyhatnak maguk után.

Ha valaki pattanásos bőrrel küzd, próbálja ki az alábbi természetes szereket!

1.Szalicilsav-hatékonyan megtisztítja a bőrt, eltávolítja a fölösleges faggyút, a sminket, és a baktériumokat. Hámlaszt, megszabadít az elhalt hámsejtektől, és tisztítja a pórusokat.

2.C-vitamin szérum-antioxidáns hatással rendelkezik, regenerálja a bőrt.

3.Egy természetes hámlasztó szer-ha ezt használjuk akkor nem kell attól félnünk, hogy pigmentfoltos lesz a bőrünk. Hiszen hámlasztás után gyorsan kiújul az egészséges réteg.

Gyulladásgátló hatása van, és a mitesszerek kialakulását is megakadályozza.

Ezt a három eljárást ajánlott rendszeresen alkalmazni, ezeken kívül pedig ajánlott egy feszesítő fekete tea maszkot is alkalmazni este lefekvés előtt. Reggelre teljesen más állagú lesz a bőrünk. Hetente egy-két alkalommal fektessünk hangsúlyt arcbőrünk ápolására.

tudasfaja.com

loading...