Kezdőlap EGÉSZSÉG Így használd az almaecetet, mint gyógyszert!

Így használd az almaecetet, mint gyógyszert!

A legtöbb ember tisztában van azzal, hogy az almaecet mennyire erős természetes orvosság, és mennyi betegség ellen hatásos gyógyszer. Azt azonban kevesen tudják, hogyan kell alkalmazni, mint gyógyszert a különféle betegségek esetében, ezért ehhez adunk egy kis segítséget.

 

Fejfájás

Ha fejfájásban szenvedsz, keverj össze 2 evőkanál almaecetet 2 evőkanál mézzel és idd meg a teljes keverék tartalmát. Ez gyors segítség lehet abban az esetben, ha a kellemetlen fejfájás nem akar szűnni, és nem szeretnék azonnal a gyógyszerhez nyúlni.

Krónikus fáradtság

Nem tudod leküzdeni a folyamatos fáradtság érzését? Próbáld ki, hogy 2 evőkanál almaecetet 2 evőkanál mézzel összekeversz, és minden este lefekvés előtt elfogyasztod a kombinációt. Meglátod majd, hogy a fáradtság a múlté lesz rövid időn belül, te pedig kipihenten és energikusan ébredsz majd.

Magas vérnyomás

ha egy természetes módját keresed a magas vérnyomás leküzdésének, akkor az almaecet a legjobb választás számodra. Nem kell mást tenned, mint 2 evőkanál almaecetet egy pohár vízzel összekeverni és naponta 3-szor meginni minden étkezés előtt.

Égési sérülések

Ha bőrpír, duzzanat és égés keletkezett a bőrödön, és szeretnél megszabadulni a fájdalomtól és megelőzni a gyulladást, akkor használd az almaecetet az érintett felületen.Pattanások

Az almaecet hatékonyan kezeli a pattanásokat. Egy rész almaecetet keverjünk össze 2-3 rész vízzel, és mossuk meg vele az arcunkat napi 2-3 alkalommal. Az ecet megöli a baktériumokat, amelyek mögött a pattanások lapulnak.

Fogyás

Annak érdekében, ha természetes módon szeretnél fogyni, keverj össze 2 evőkanál almaecetet egy pohár vízzel és idd meg minden reggel éhgyomorra, majd este, lefekvés előtt. Fékezni fogja az étvágyadat, és erősen támogatja a fogyásod.

Szerző: tudasfaja.com

loading...