Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 2019 nagy meglepetése: mindenkit sokkolt az új nadrág divat! Te cserélsz majd?

2019 nagy meglepetése: mindenkit sokkolt az új nadrág divat! Te cserélsz majd?

Hirdetés

Ha meg akarsz felelni az épp aktuális trendnek, akkor ezt a fazont mindenképp be kell szerezned. Érdemes lesz kipróbálnod ezt a kissé bohém, de nagyon kényelmes nadrágstílust.

Ez a fazon a hippi korszakban volt a legmenőbb, akkor előszeretettel viselték nemtől függetlenül a deréktól bővülő nadrágokat.

Hirdetés

Kissé a szoknyanadrághoz hasonlít a bő szárú nadrág, és az érdekesség benne az is, hogy boka fölött végződik. Ebben aztán bőven el tudnak tűnni a plusz kilók, nem úgy, mint a most divatos leggingsben, vagy skinny-ben.

A felhajtott aljú, boka felett végződő nadrág a 2019-es év leghódítóbb ruhadarabja lesz. A legmenőbb természetesen akkor leszel, ha sikerül egy csíkos példányt beszerezned belőle.

Választhatsz a farmer, vászon, vagy bármilyen más lengébb anyagból készült példányok közül.

A színek közül a letisztultabb pasztelek fognak dominálni, de a pöttyös, vagy virágos változat is nagyon menő lesz. A lényeg, hogy valami olyan felsőt vegyél hozzá, amit bele tudsz tenni a nadrágba, hogy érvényesüljön az öved is.

Egy örök klasszikus feketét természetesen jó ha beszerzel, hiszen az majd mindennel fog passzolni. Meglátod, imádni fogod ezt a kényelmes, de elegáns stílust.

A pastel kinda day // Outfit details up on the blog (link in profile) or shop here: http://liketk.it/2wtkm

C (@tbmdblog) által megosztott bejegyzés,

tudasfaja.com

Hirdetés