Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 10 ok, amiért a férfiak nem tudnak mit kezdeni egy őszinte nővel!

10 ok, amiért a férfiak nem tudnak mit kezdeni egy őszinte nővel!

Sok talpraesett, határozott nő él egyedül, és csodálkozik, hogy miért nem találja a párját. Hosszabb-rövidebb kapcsolatai akadnak, de senki nem akar elköteleződni mellette.

 

Mi lehet az oka, hogy a férfiak kerülik az őszinte, magabiztos nőket?

1.Az őszinte nő nem fél attól, hogy kimondja az igazat, akkor sem, ha másoknak vagy magának fájdalmat okoz vele. Számára a legfontosabb az igazság, ezért mindig kimondja, amit érez, és, amit gondol.

2.Sokszor tesz fel olyan nehéz kérdéseket a férfinak, amivel kényelmetlen helyzetet, zavart teremthet.

3.Egy őszinte nő mindig komoly és megfontolt válaszokat vár el egy férfitól!

4.Egy őszinte nő megfogalmazza, hogy mit vár el egy kapcsolatban, kívánságainak kertelés nélkül hangot ad. Azt is elmondja, hogy mi zavarja, ez pedig sok férfinak nem tetszik.

5.Hisz az igaz szerelembe, csak akkor kezd kapcsolatba, ha őszintén szerelmes, és őt is viszont szeretik.6.Bátran, és kendőzetlenül beszél a múltjáról, hiszen tudja, hogy az is hozzá tartozik.

7.Soha nem mondja azt egy férfinak, hogy szereti, ha ez nincs így. Nem azt mondja egy férfinak, amit hallani szeretne, hanem, amit igazából érez. Mindig őszintén megmondja, hogy mit gondol a férfiról!

8.Akkor kér segítséget, amikor tényleg szüksége van rá. Akkor fordul a férfihoz, ha igazán támaszra van szüksége.

9.Beismeri, ha hibázott, nem akarja tökéletesnek mutatni magát, nem rejtegeti az igazságot senki elől.

10.Makacsnak, szívtelennek, túl határozottnak tűnik néha, de ő ilyen, és nagyon megéri vele hosszútávú kapcsolatot alakítani. Hiszen egy boldog kapcsolat alapja az őszinteség.

tudasfaja.com

loading...