Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Válassz egy képet és tud meg milyen partner bujkál mögötte, aki a...

Válassz egy képet és tud meg milyen partner bujkál mögötte, aki a legideálisabb számodra!

Mindenki szeretné megtalálni a nagy Ő-t, azt a személyt, akit neki teremtett az Ég, akivel békésen, és tökéletes harmóniában leélheti az életét. Honnan tudhatod, hogy milyen számodra a tökéletes partner?

Ebből a tesztből ki fog derülni. Mindössze csak annyit kell tenned, hogy válaszd ki a számodra legszimpatikusabb alkotást, és máris megtudhatod ebből, hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzen az ideális partner.

1.Nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség vagy, de nyitott vagy az új dolgok felé. Az ideális partner számodra az, aki szívvel-lélekkel részt vesz veled a legextrémebb sportokban, egzotikus utazásokban, és minden új dolog kipróbálásában benne van. Robbanásszerűen éled az életet, hajszolod a boldogságot.

2.Számodra az ideális partner az, aki két lábon áll a földön, racionális gondolkozású, tettre kész, és nem egy virtuális Facebook-világban éli az életét. Nem szereted, ha zajos, pörgős életet él, hiszen szükséged van az együtt töltött, nyugodt, csendes pillanatokra.

3.Művészi hajlammal megáldott társra vágysz. Nem zavar, ha imád fotózni, rajong a klasszikus zenéért, vagy minden művészfilmet meg szeretne nézni a moziban. Számodra az a fontos, hogy olyan valaki legyen melletted, aki szintén értékeli a művészetet.

4.Egy nyugodt, harmonikus partnerre van szükséged, aki visszafog néha a heves, kirobbanó természeted miatt. Segítségedre lesz hosszútávon abban, hogy mérsékelni tudd a heves természeted, és ne végy mindent a szívedre.

5.Egy nagyon érzékeny, ragaszkodó, és az érzéseit kimutató partnerre van szükséged. Egy olyan személyre vágysz, aki akkor is hiányol, ha csak a sarki boltba léptél ki kenyérért. Szeretnéd vele életed minden fontos pillanatát megosztani.

6.Egy ambíciós, spontán, okos, és romantikus partnerre vágysz. Azt szeretnéd, hogy néha lepjen meg egy romantikus utazás ötletével, hogy a boldogságotok ne attól függjön, hogy éppen mennyi pénzetek van.

7.Egy határozott, erős, és motivációkkal teli partnerre van szükséged. Imádod, ha kitűz egy célt, és azt az akadályok gyors leküzdése után el is éri. Számodra az az ideális partner, aki nem fekszik egész nap a kanapén, hanem tettre kész.

8. Az ideális partner jó, ha nem fejezi ki minden vágyát, hanem inkább kissé legyen titokzatos. Legyen megértő, és adjon teret néha egy jó kis beszélgetésnek egy pohár finom bor mellett.

9. Intelligens, és izgalmas partnerre vágysz, akivel néha lehet magasröptű beszélgetéseket folytatni. Fontos számodra, hogy fel tudj nézni partneredre, legyen önálló elképzelése az életről, és határozottan haladjon a céljai felé.

tudasfaja.com

loading...