Kezdőlap EGÉSZSÉG Új hajat kért a fodrásztól, aki borzalmas hírt közölt vele!

Új hajat kért a fodrásztól, aki borzalmas hírt közölt vele!

Hirdetés

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos időközönként ellátogatni a kötelező szűrővizsgálatokra. Így számos betegséget előzhetünk meg. Ha nem megyünk el időközönként orvosi vizsgálatra, akkor lehetséges, hogy már túl későn szembesülünk a problémával.

Néha furcsa körülmények között szembesülhetünk az egészségügyi problémáinkkal.

Hirdetés

Az alábbi történetben szereplő nő például a fodrásznál szembesült azzal a ténnyel, hogy jó, ha minél hamarabb felkeres egy szakembert. Eileen Korey egy nap időpontot kért a fodrászától.

Nagyon várta már, hogy kissé megkopott haja végre új színben pompázzon. Amint beült a fodrászszékbe, azonban váratlan dolog történt vele. Fodrásza elkezdte kifésülni a haját, amikor meglátott egy furcsa foltot a nő fejbőrén.

Eileen megkérte a fodrászát, hogy készítsen egy fényképet a foltról, hogy is megnézhesse, hiszen nem tudott róla, hogy elszíneződés lenne a fejbőrén. Ettől a pillanattól kezdve teljesen megváltozott Eileen élete.

Másnap felkeresett egy szakembert, aki rögtön megállapította, hogy a folt a fején egy korai stádiumban levő rosszindulatú melanoma volt. Rögtön elkezdték a kezelését, és így szerencsére meg tudták menteni Eileen életét.

Nagyon fontos az, hogy a betegségeket a korai stádiumban felfedezzék, így sokkal nagyobb az esélye a teljes gyógyulásnak és a túlélésnek. Eileen gyakorlatilag a fodrászának köszönheti az életét!

 

Hirdetés