Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Többé nincs szükségem műszempillára! Így lehet 1 hónap alatt gyönyörű, hosszú szempillád!

Többé nincs szükségem műszempillára! Így lehet 1 hónap alatt gyönyörű, hosszú szempillád!

A nők egyik legfőbb vágya a gyönyörű, hosszú, dús szempilla. Hogy ne kelljen műszempillát viselned, próbáld ki az alábbi természetes módszerek valamelyikét. Garantáltan csábos szempilláid lesznek, akár egy hónap alatt már.

1.Kis kefe

Egy régi fogkefére, vagy egy kifogyott szempillaspirálra cseppentsünk néhány csepp E-vitamint, és rendszeresen kefélgessük át a szempilláinkat. Ezzel serkentjük a vérkeringést, és az E-vitamin hatására sokkal egészségesebbek lesznek az új pillák.

2.Olajok

Kenegessük a szempillánkat esszenciális savakban gazdag olajokkal, mint például ricinus, kókusz, vagy olívaolajjal. Kenjük be lefekvés előtt, és maradjunk így reggelig.

3.Vazelin

Puhítja, és hidratálja a megviselt szempillákat. Kenjük be esténként egy kevés vazelinnel, és akkor sokkal szebbek lesznek a szempilláink.

4.Táplálkozás

Ha nem táplálkozunk megfelelően, a hajunkhoz hasonlóan szempilláink is elkezdenek hullani, töredezni. Együnk sok vitaminban, és egészséges zsírokban gazdag élelmiszert: diót, tojást, halat, zöldséget, gyümölcsöt.

5.Zöldtea

Az antioxidánsokban, és vitaminokban gazdag zöldteát kozmetikai kezelésekre is használják. Áztassunk vízbe két tasak zöldteát, és borítsuk be vele a szemünk. Maradjunk így 15 percen keresztül.

6.Aloe vera

Fogjunk egy kis darab friss aloe vera levelet, csavarjuk ki belőle a levet, és ezzel masszírozzuk be a szempilláinkat. Maradjunk így egy éjszakán át, majd másnap mossuk le.

7.Masszázs

Annak érdekében, hogy dúsabbak legyenek a szempilláink, masszírozzuk a szemhéjunkat rendszeresen. A körkörös masszázs javítja a vérkeringést.

8.Tojás pakolás

Keverjünk el egy tojássárgát, egy teáskanál glicerinnel. Egy fültisztító pálcika segítségével vigyük fel a masszát a szempillánkra, majd 15 perc múlva mossuk le.

9.Arctisztítás

Ha sminkben, és szempillaspirállal alszunk, nagyon megviseli ez egy idő után nem csak a bőrünk, hanem a szempilláinkat is. Minden este alaposan tisztítsuk le az egész arcunk.

10. Sminkfelszerelés

Soha ne használjunk lejárt szavatosságú szempillaspirált, szemfestéket, és, ha lehet válaszunk valamilyen bio terméket. A rossz minőségű festéknek roncsoló hatása van.

 

loading...