Kezdőlap EGÉSZSÉG Több, mint száz évet élnek azok az emberek, akik ezt az italt...

Több, mint száz évet élnek azok az emberek, akik ezt az italt isszák minden nap! Ez lenne a hosszú és egészséges élet titka?

Egy 92 éves nagymama remek egészségnek örvend, hihetetlen, fiatalokat megszégyenítő erővel bír, mindenre a válasz pedig a kristálygomba rendszeres fogyasztása.

Fiának rendszeresen elkészíti, akinek azóta -orvosok meglepetésére- kiváló a vérképe, izületi, érrendszeri panaszai mára a múlté. Utána jártunk az “életelixír”-nek, és arra a statisztikára bukkantunk, hogy a limonádé rendszeres fogyasztói akár 100 éven felüli kort is megélik.

A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák mint a vizet és sokan a 110 éves kort is elérik. Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el.

Professzor Menkiw szerint (aki egész életében a kristálygomba hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkulózis, a rák, a gyomorbántalmak, stb. Németországban Dr. Drasek már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozások idején is. A beteg-gyógyításban a kristálygomba mint anyatejpótlék, terhességi ekcéma ellen is szolgált, valamint krónikus altesti női betegségeknél.

 Felhasználási lehetőségek:

Idegbetegségek, belső daganatok, izületi gyulladás, szívinfarktus, epe-, máj-, vese, fertőző májgyulladás, gyomor- és bélbetegségek, hasmenés, szorulás, vérkép problémák, kiütések, ekcémák, stb.

Az emésztésre jó hatással van, a közérzetet javítja, a vérnyomást és a súlyt normalizálja, a vastagbél rák esélyét jelentősen csökkenti, gyógyítja a bőrkiütéseket, ekcémákat, vese és epe zavarokat, állítólag cisztákat és asztmát is gyógyít.

Antibiotikumos kezelések után kifejezetten hasznos fogyasztani, helyreállítja a bélflóra egyensúlyát.

Nőknek érdemes a terhesség alatt is fogyasztani, enyhíti a menstruációs kényelmetlenségeket, és javítja a közérzetet. Megakadályozza a táplálék belekben való rothadását, és hozzájárul a test méregtelenítéséhez.

Adagolás:

Idegekre, gyomorfekélyre, asztma, bronchitis, vérszegénység, vérkép problémák, sclerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálás: napi 1 liter (2-3 hónap múlva gyógyul);

Súlyos esetben : napi 2 liter;

Kiütések, ekcémák: naponta 0.5 liter, külsőleg bedörzsölni, hagyni megszáradni, ha kézről, arcról van szó, reggel lemosni. 2-4 hét alatt a makacs kiütések is eltűnnek;

Vese-, hólyag-, epebetegségek: naponta 1 liter. 2-6 hónap alatt gyógyul.

A LEGFONTOSABB!!! : A KRISTÁLYGOMBA MEGAKADÁLYOZZA A TÁPLÁLÉK ROTHADÁSÁT A BELEKBEN, EZÁLTAL GYÓGYÍT ÉS ÉLETHOSSZABBÍTÓ HATÁSA VAN. A KRISTÁLYGOMBÁT NAPONTA KELL INNI, NEM ZAVARJA AZ EMÉSZTÉST, MERT GYORSAN FELSZÍVÓDVA A VÉRBE JUT. KOMOLY, HOSSZANTARTÓ BETEGSÉGEKNÉL BŐSÉGESEN SZÜKSÉGES KRISTÁLYGOMBÁT INNI REGGEL, DÉLBEN, ESTE FÉL-FÉL LITERT.

Mit tartalmaz?

A kristálygomba nagy halom jótékony mikroorganizmus szimbiózisából áll, több mint 500 féle tejsav baktérium (lactobacillus) és élesztőgomba alkotja.

Ezek vannak benne: Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei rhamnosus , Lactobacillus alactosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus pseudoplantarum, Lactobacillus plantarum, Streptococcus lactis, Streptococcus cremeris, Leuconostoc mesenteroide, Saccharomyces florentinus, Saccharomyces pretoriensis, Kloeckera apiculata, Candida lambica, Candida validas és még 500-an.
Igen, van benne L. casei is, a Danone csodafegyvere 🙂

Először is a hozzávalók:

– egy adag japán kristálygomba, kb. 6 evőkanálra való
– kristálycukor, két evőkanállal
– egy csipetnyi mazsola, kb. 15 szem (lehet több is!)
– egy fél citrom, vagy akár egy egész is – ez kétfelé vágva – (a végét késsel vágd le!)
– kb. 2 liter sima csapvíz

Most jöjjenek a kellékek:

– egy darab műanyag gyümölcsmosó tál
– egy darab műanyag szűrő (szita)
– egy darab műanyag tölcsér
– egy darab műanyag kanál (én fagyiadagoló kanalat használok)
– egy darab műanyag „fakanál” a kevergetéshez
– két darab kb. 2 literes üveg kancsó, vagy műanyag flakon (az üvegkancsó jobb, mert nehezebb) Az egyikben érleled, a másikba szűröd a kész levet.

És végül a tennivalók:

Amikor megkapod a gombákat és hazaviszed, ha nem fogsz hozzá rögtön a leöntéséhez, tedd a dobozt, vagy amiben hoztad, a hűtőbe. (nem a fagyasztóba!) Ott elvannak egy darabig, de ne sokáig tartsd ott őket, max. 1-2 napig.
Amikor hozzáfogsz a művelethez, a következőket tedd:

– vedd ki a gombákat a dobozból, tedd őket a gyümölcsmosóba, és langyos vízzel mosd át.
– az egyik üvegkancsó aljára szórd be őket, és tegyél rájuk két evőkanál cukrot.
– ez után szórd rájuk a mazsolákat is, majd az egészet engedd tele hideg csapvízzel, és jó alaposan keverd át.
– a végén dobd a kancsóba a fél citromot, amelynek előbb vágd le a végét, úgy, hogy a citrom belseje kicsit kilátszódjon. /Igy jobban átjárja a lé, és aromásabb lesz a végén az italod/
– az egészet fedd le műanyag fóliával, és tedd olyan helyre, ahol nem süti közvetlenül a nap.
– érleld 48 órát, közben többször kevergesd, hogy a gombák, a víz, a cukor és a mazsolák minél jobban összekeveredjenek.
– akkor van készen, amikor látni fogod, hogy a víz színe kissé sárgássá, opálossá válik, a mazsolák feljönnek a víz színére, és a citrom köré gyűlnek. Szép simák, ducik lesznek. A víz egy kicsit pezsegni fog, de nincs szénsavas jellege, sem alkohol tartalma.
– vedd le a kancsó tetejéről a fóliát, csavard bele a citrom levét. A citromot dobd ki, a lét még egyszer alaposan keverd át, és az egészet szűrd át a másik kancsóba.
– a gombákat, mazsolákat, valamint citrommaradványokat dobd a gyümölcsmosóba, és láss hozzá a gondos válogatáshoz. Távolíts el a gombák közül minden mazsolát, citrommagot és -foszlányt és dobd ki őket. Könnyű dolgod lesz, mert a mazsolák fent vannak a víz tetején, először ezek „távoznak” a szűrőbe. A citrommagokat kell csak kibányászni.
– a megtisztított gombákat öblítsd át langyos vízzel, ugyanezt tedd az érlelő kancsóval is, és máris kezdheted előlről az egészet.
– a kapott limonádét tedd a hűtőbe (ha kell, ízesítsd még citromlével, cukorral.)

Váljék egészségedre!!!

Szerző:tudasfaja.com

loading...