Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Te milyen fésűt használsz? Ez különböztet meg téged a többi nőtől!

Te milyen fésűt használsz? Ez különböztet meg téged a többi nőtől!

Minden nő tudja, hogy melyik az a fésű, vagy hajkefe, ami leginkább illik a hajához. Ami nem kócolja össze, nem tölti fel statikusan, és hatására szép sima, és ápolt lesz a haj.

Azonban egyes szakemberek szerint a hajkefénk típusából bizonyos jellemvonásainkra lehet következtetni. Nézd meg az alábbi képet, és válaszd ki, hogy te melyik típusú hajkefét használod, majd olvasd el az elemzést!

1.

Ízig-vérig nő vagy, valódi tündérszárnyakkal. Szereted a finomságokat, gyöngéd, és nagyon nőies vagy. Lassan beszélsz, sokat mosolyogsz, és csak akkor beszélsz, ha kérdeznek. Szereted a szoknyákat, és a ruhákat, leginkább színes, virágos holmikat hordasz, olyanokat, amik kihangsúlyozzák a nőiességed.

2.

Szigorú, és rideg személyiség vagy. Soha nem kerülöd az egyértelmű választ, mindig kimondod, amit gondolsz. Éppen ezért sokan nem kedvelnek. Szereted a kényelmes ruhákat, tisztában vagy önmagaddal, de nem vagy egosita.

3.

Harmóniában élsz önmagaddal, nem fektetsz túl nagy hangsúlyt a jelentéktelen dolgokra. Úgy tartod, hogy a negatív gondolatok csak a lelkileg gyenge emberekre jellemzőek. Kihasználsz minden pillanatot, hiszen tudod, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy elfecséreljük. Ha valakivel nem vagy egy hullámhosszon, egyszerűen minimálisra redukálod vele a kommunikációt.

4.

Nagyon minimalista vagy, az életben a kis dolgok is boldogságot tudnak okozni számodra. A lakásban sem tartasz haszontalan dolgokat, az egyszerűség, és kényelem híve vagy az öltözködésben is. Nem szórod a pénzt fölöslegesen, csak arra költesz, ami igazán fontos számodra: a tanulásra, utazásra, és az egészségre. Kevés barátod van, de azokkal igazán szoros kapcsolatban állsz.

5.

Eléggé ingatag személyiség vagy, minden a külvilágtól, a hangulatodtól, az időjárástól, a politikai helyzettől…stb. függ az életedben. Határozatlan vagy. Mindig segítségére vagy a bajbanjutottaknak. Gyakran váltogatod a munkahelyed, egy évet sem bírsz ki egy helyben. Szereted a változatosságot.

6.

A legfontosabb számodra a stabilitás. Nehezen változtatsz a szokásaidon, nagyon ragaszkodsz a bevált, és megszokott dolgokhoz. Sok időre van szükséged, míg megszokod az új dolgokat. Próbálj meg egy kicsit rugalmasabb lenni, az új dolgok nem mindig negatívak.

7.

Egy igazi vezető személyiség vagy, ezért mindent megteszel, hogy főnök legyen belőled. A kollégáid kissé tartanak tőled, hiszen nagyon határozott, és szigorú vagy. A letisztultabb, egyenes vonalú, konzervatív szabású divatot szereted. A szerelmi életed eléggé visszafogott, az is lehet, hogy csak idősebb korodban találod meg az igazit.

 

loading...