Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Tavaszi-nyári divatbakik, amiket 2018-ban már nagyon ciki elkövetni!

Tavaszi-nyári divatbakik, amiket 2018-ban már nagyon ciki elkövetni!

A divat nagyon gyorsan változik, és, ha nem is vagyunk teljesen naprakészek, de azért legalább ne az 5 évvel ezelőtti divatot kövessük. Mutatunk néhány olyan divatot, ami már rég lecsengett, jó, ha ebben az évben végre te is kiiktatod a ruhatáradból.

1.A kivillantós rövidnadrág

Для крутой одежды не нужны бесконечные стразы Сваровски или золотые ярлыки с неба, Достаточно интриги, комфорта и качества. Шортики Swift с высокой посадкой на талии, суперстильные, плотные, лёгкие. Только у нас и ни где больше P.S. Рваный дизайн выполнен исключительно песком! 4.900. Размеры не все. Заказать WhatsUpp+79538258852 или в direct ОТЗЫВЫ -> в ленте ✈ Доставка в течение недели! ПОЛНЫЙ КАТАЛОГ НАЛИЧИЯ (2018) => @Jeans.torn #ДжинсовыеШорты #шортыДжинсовые #рваныеШорты #JeansShorts #шорты #шортыЖенские #jeansShort #шортыСПБ

ДЖИНСЫ РВАНЫЕ (@jeans_torn) által megosztott bejegyzés,


Amikor egy rövidnadrág már annyira rövid, hogy minden kivillan alóla, és ráadásul már rég ki is ment divatból az nagyon ízléstelen. Sok férfi nem tartja szexinek ezt a ruhadarabot, otthon még esetleg megnézné benne a párját, de az utcára nem engedné ki benne. Nem kifogás az sem, hogy kánikula van, egyszerűen gusztustalan egy agyonrojtozott, szétszaggatott túlságosan levágott rövidnadrág.

2.Légy szemüveg

 


Ez a típusú szemüveg a 2000-es évek elején volt igazán menő. Ha jól utánaszámolunk, szinte 20 év telt el azóta. Jó lenne valamit frissíteni már a divatszokásainkon, felejtsük el a légyszemüveget, és válasszunk egy macskás formájút, vagy visszatükröződő lencséjűt. Legyünk a legmenőbbek a fesztiválszezonban!

3. Fekete fehérnemű fehér felsőhöz

 


Ennek a kombinációnak is igen leáldozott a csillaga. A sötét vagy fekete melltartó nem csak rosszul néz ki egy világos, fehér felső alatt, de divatja is múlt. Azonnal el kell felejteni, és be kell szerezni egy testszínű melltartót.

4.Ne lógjon ki a melltartó pántja

 


Ha olyan blúz van rajtunk, ami egészen letolható a vállunkra, akkor semmiképp ne vegyünk fel alája melltartót, főleg ne olyat, aminek erősen hangsúlyos pántja van.

5.Zokni és szandál

 


Ez a kombináció örökre tiltólistára kerülhet. Nem csak az idén nem divat, hanem soha. Borzasztó összeállítás, felejtsük el egy életre. Ha fázik a lábunk, húzzunk csukott cipőt.

6.Flipp-flopp farmerrel

 

Flip Flop Jeans are my happy place. 😎👖 {See these faves: https://goo.gl/Z7H9Wj} 🛍 #flipflopjeans #summerstaple #smijloves #⚓

S M I J by Jill (@smijbyjill) által megosztott bejegyzés,


Ha annyira melegünk van, hogy flipp-floppban járunk, akkor soha ne társítsunk hozzá egy hosszú farmernadrágot. Nagyon rosszul néz ki együtt a kettő.

tudasfaja.com

loading...