Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ráncok eltüntetése 7 nap alatt ezzel a természetes recepttel

Ráncok eltüntetése 7 nap alatt ezzel a természetes recepttel

Ön is küzd az arcán lévő ráncokkal? Szeretne tőlük egyszerűen, olcsón és természetes úton megszabadulni? Ha igen akkor ebben a cikken segítséget találhat a problémájára és akár 7 napon belül halványíthat a ráncain.

 

A bőr egy idő után elkezd megereszkedni, aminek eredményeként ráncok jelennek meg az arcon. Tovább ront a helyzeten a dohányzás, a nem elegendő folyadékbevitel és az életmód. Talán nincs olyan nő, aki ne szeretne ezektől a ráncoktól megszabadulni, azonban a kozmetikai termékeknek manapság elég borsos az ára.

Mindemellett pedig a kémia anyagok, amelyek ezekben termékekben találhatóak nem a legtermészetesebb források. Az alábbi recept több szempontól is különbözik a kozmetikumoktól, mint a természetesség, az ár, az egyszerűség és a garantált 7 napon belüli eredmény.Íme a recept:

  • 4 teáskanál vazelin
  • 2 teáskanál méz
  • 2 tojás sárgája
  • 2 evőkanál olíva – és mandulaolaj

 

Elkészítése:

A vazelin gőz fölött folyósítsuk meg, ami alig néhány perces folyamat. Amíg még ilyen halmazállapotú, keverjük össze a többi hozzávalóval.

 

Használata:

Készítsünk kamillás gőzölögtető vizet, ami fölött az arcunkat gőzölögtessük meg kb. 5-10 percen át. Ezt követően alaposan masszírozzuk a ránctalanító krémet az arcba és 30 perc elteltével egy nedves ruhával távolítsuk el.

Szerző: tudasfaja.com

 

loading...